fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

VIDEO: Big Chris vinder spisekonkurrence

Den 218 cm høje bornholmer fra Bakken Bears, Chris Christoffersen er ikke kun god på en basketball bane, for kroppen kan åbenbart indtage en del næring. Chris blev for nyligt vinder af “for helvede” hotwing contest i Aarhus arrangeret af Memphis Roadhouse.

Læs også: Big Chris vinder spisekonkurrence

Ingen andre deltagere kunne fuldføre konkurrencen, der gik ud på at spise 50 hotwings på 20 minutter. Big Chris nåede at spise 32 stykker på 20 minutter og blev derfor vinder af konkurrencen.

Nærmeste konkurrent blev sjovt nok holdkammeraten Nicolai Iversen, der indtog 27 hotwings på 20 minutter.

Video af spisekonkurrencen:

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Deshawn Stephens skifter til Italien, hvor han har skrevet under på en aftale med Dinamo Sassari.

Internationalt

Så er fremtiden på plads for Thomas Lærke, der drager mod sydens sol

Bakken Bears

BC Copenhagen fik ikke et ben til jorden, da Bakken Bears fredag aften gæstede Nørrebrohallen. Bears sejrede med hele 68-118.

Bakken Bears

Bakken Bears tabte deres tredje Champions League-kamp i streg til Hapoel Jerusalem. På den måde er Bakken Bears stadigvæk sejrsløse i deres europæiske gruppespil.

Bakken Bears

Bakken Bears spiller den første hjemmebanekamp i dette års Champions League i Ceres Arena tirsdag aften mod israelske Hapoel Jerusalem