fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

VIDEO: Andreas Jacobsen – Det var et kollektivt kollaps

Bakken Bears fik en kæmpe lussing, da holdet torsdag aften blev besejret for første gang i denne sæson af Svendborg Rabbits med 114-100. Kaninerne kørte godt og vel bjørnene over, og især trioen Rutherford, Darboe og Plannthin var ustoppelige for kaninerne, og scorede til sammen 88 point.

Intet fungerede for bjørnene torsdag aften og dette understreger den rutinerede Bakken spiller Andreas Jacobsen efter kampen over for Fullcourt. Han fortæller blandt andet at det var en kollektiv kollaps der var skyld i nederlaget, og at niveauet simpelthen ikke var godt nok.

Bakken Bears indtager nu derfor en anden plads med 8 sejre og 1 nederlag, imens Svendborg Rabbits ligger nummer et med 9 sejre. Næste kamp for bjørnene er lørdag d. 3 november kl. 16.00 imod Hørsholm 79ers, der til forskel for sidste møde har deres to amerikanere med. Svendborg Rabbits derimod spiller først igentorsdag d. 8 november, hvor de skal en tur til Sjælland og Værløse BBK.

En skuffet Andreas Jacobsen efter nederlaget til Svendborg Rabbits:

Interview af Christian Meyer

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at...

Bakken Bears

Bakken Bears begrænsede Landstede Hammers til lave 56 point, men alligevel måtte de gå tomhændet fra tirsdagens European North Basketball League-brag.