fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Værløse kunne ikke revanchere Bakkens Bears sejr

Værløse kunne lørdag eftermiddag ikke revanchere Bakken Bears sejr tidligere på måneden. De blå taber kampen 76-103. Bakken Bears var desuden uden Søren Ege og Andreas Jakobsen.

Bakken Bears - Værløse BBK - Per Wied

Bakken Bears kiggede efter at lukke opgøret så tidligt som mulig i dagens kamp mod Værløse, og sætter allerede afstand til hjemmeholdet i første periode, som bjørnene vinder 13-28. Dog skal der dog påpeges at Værløse var uden deres amerikanske duo, Troy Brewer og Jordan Clarke i dagens kamp.

Kampen bliver mere lige i anden og tredje periode, men afslutningsvis sætter bjørnene atter tempoet op, og lukker og slukker ved at vinde fjerde periode 13-20.

Læs også: Video: Derfor er Real Madrid Europas bedste hold i øjeblikket!

Med sejren over Værløse lægger Bakken Bears igen pres på ligaens to’er Randers Cimbria, der forsat skal sørge for at vinde  hvis ønsket om et første plads i grundspillet skal bi-bevares, idet Bakken Bears stadig har kampe i overskud i forhold til kronjyderne.

Efter kampen var cheftræner for Værløse, Thomas Silfen, desuden ude og revse dommerne, en diskussion (om dommerne) der desuden er blusset op på det seneste i Basketligaen

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Det skal blive svært, når man overhovedet ikke får noget af dommerne. Det er trist, at vi ikke fik en fair chance, siger Thomas Silfen til Frederiksborgs Amts Avis efter kampen.

Værløse derimod ligger stadig sidst på tabellen og kan stadig nå at snuppe en 9. i ligaen med 4 kampe tilbage i grundspillet. Det kræver dog at de vinder dem alle og at Falcon taber i dagens kamp til Aalborg Vikings.

Men med et program der siger Team FOG Næstved og Svendborg Rabbits i de næste to kampe, er der dog nok ikke meget håb at hente for Værløse, der højest sandsynligt ender på en tiendeplads.

(Foto: Per Wied)

 

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.