fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse henter amerikaner med NBA erfaring

Værløse Basket Ball Klub præsenterede for kort tid siden deres første spiller for den kommende sæson. Der er tale om amerikanske Richard Delk, der kommer til Danmark med NBA erfaring. Den 25 årige amerikaner der har spillet for Troy University i College har i sæsonen 2010/2011 nemlig haft 3 tryout kampe for Atlanta Hawks.

Richard er en utrolig alsidig spiller der vil styrke vores hold i den kommende sæson. Richard Delk er tvillingebror til Reginald Delk, der sidste år spillede for Værløse med stor succes. Richard er lige en smule bedre end Reggie og vi ser frem til at byde Richard Velkommen på Værløses hold.

Richard Delk spiller som shooting guard / small forward, og kan skyde rigtig godt bag 3 pointslinien. Han har et fantastisk drive og er rigtig atletisk.

Highlights med Richard Delk:

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Efter et kort ophold I det amerikanske, har Simon Schwartz valgt at vende tilbage til Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

Der var underholdning for alle pengene, da Nørrebrohallen fredag lagde gulv til endnu et opgør i Basketligaen

Basketligaen

Hertil aften kunne Værløse Blue Hawks offentliggøre, at Basketligatruppen fra den kommende sæson bliver fire unge spillere rigere. Blue Hawks’ fans kan allerede nu...

Basketligaen

Værløse og EBAA dystede i Pro B, hvor en tæt affære endte med en markant sejr

Basketligaen

Værløse bed fra sig i perioder, men kunne i sidsts ikke byde Næstved op til dans.

Basketligaen

Værløses Mikkel Hauge tager turen over Atlanten.

Basketligaen

Evan Fisher kommer til Værløse som topscorer for sit collegehold.

Basketligaen

Den tidligere Værløse-spiller, David Nørby Knudsen, har sat sin underskrift på en kontrakt med tyske EN Baskets Schwelm.