fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse Blue Hawks rykker fire U19-spillere op i Basketligatruppen

Hertil aften kunne Værløse Blue Hawks offentliggøre, at Basketligatruppen fra den kommende sæson bliver fire unge spillere rigere. Blue Hawks’ fans kan allerede nu se frem til at få Jonathan Bank, Mikkel Bach, Morten Damgaard Laugesen og Patrick Møller-Dinesen, der alle er fra årgang 2001, i aktion på højeste niveau i Danmark i den kommende sæson.

Pro B-mandskabet rykker de fire spillere op i Basketligatruppen efter, at alle fire i sidste sæson var markante profiler for klubbens U19-hold. Foruden at være profiler for ungdomsholdet har de fire spillere udmærket sig med flid og hårdt arbejde, hvorfor de skal være med til at løfte kvaliteten i førsteholdstruppen.

Derudover har flere af spillerne været med omkring klubbens ligahold i sidste sæson ved at deltage i de ugentlige træningspas samt været med til kampe i 1. division.

Spillerbeskrivelse

I pressemeddelelsen knyttes der nogle ord til hver enkelt af de fire nu forfremmede spillere.

Jonathan Bank beskrives som en atletisk og meget alsidig spiller, der trods sin længde kan smide bolden på gulvet og har et rigtig aggressivt mindset. Der pointeres samtidigt, at den 210 centimeter høje Bank har leveret flere 30-pointskampe i sidste sæson.

193 centimer høje Mikkel Bach beskrives som en træningsnarkoman med en god fysisk ramme som guard. Der ligges ligeledes vægt på, at han har udviklet sit skud rigtig meget over de seneste sæsoner.

Hos Morten Damgaard Laugesen er der særligt den gode fysik, der fremhæves, som er blevet bygget det seneste år. Den 198 centimeter høje og 100 kilo tunge spiller beskrives som en undersized big man, der gør alle de små ting og er en faktor i feltet.

Sidst, men ikke mindst, beskrives Patrick Møller-Dinesen som en meget atletisk spiller, som er yderst farlig i hel bane. Han er en hurtig og aggressiv guard, der både kreerer for sig selv og andre. Møller-Dinesen er 190 centimer høj.

I skrivende stund er 13 ud af 14 spillere i Værløse Blue Hawks ligatrup udviklet gennem klubbens ungdomsafdeling.

Jeg er skribent på Basketligaen. Når jeg ikke skriver artikler på Fullcourt, skriver jeg helt sikkert på en anden historie, da jeg til daglig studerer journalistik. Jeg har en stor interesse for basketball og et blødt punkt for DeMar DeRozan og Donovan Mitchell.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC snuppede endnu en sejr i denne sæson. Denne gang besejrede de Værløse, som nu kan vende tilbage til sjælland uden point. Kampen...

Basketligaen

Der der skulle et stort comeback til, men det blev en utrolig tæt affære i Søndersøhallen onsdag aften

Basketligaen

Årets sidste kamp i Svendborg sluttede godt for hjemmeholdet. Svendborg Rabbits vandt 82-76 over gæsterne fra Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

BK Amager sikrede sæsonens tredje sejr, da de hjemme slog Værløse Blue Hawks i det sjællandske opgør

Bakken Bears

Bakken Bears var dominerende, da Værløse Blue Hawks fredag blev besejret med 108-78 i Smilets By.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

I en underholdende Basketliga-kamp vandt BMS Herlev med 71-85 over Værløse Blue Hawks. Sejren var holdets sjette i denne sæson.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.