fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Ugen der gik: uge 47

BC Aarhus vinder østjysk herrefight
BC Aarhus 83-77 Randers Cimbria (16-26, 27-18, 23-16, 17-17)

Fra kampens start overløb Randers angrebet BC Aarhus’ forsvar. Bonell Colas var især en kilde for hovedpine for BC Aarhus forsvaret. Bonell Colas nye holdkammerat Chris Nielsen havde også lyst til at være med, og virkede til at være i spillehumør. Randers havde en fortjent føring på 26-16 efter første periodes spil. Fra starten af anden periode var Randers stadig på toppen. Randers byggede videre på deres føring og det virkede ikke rigtig til at BC Aarhus havde noget at komme med. Men i løbet af perioden fik de mere styr på Randers angrebet og kunne langsomt men sikkert hente ind på Randers. BC Aarhus fik mere energi i deres spil, hvilket også gjorde at tilskuerne kom med i kampen. BC Aarhus formår at komme foran kortvarigt mod slutningen af halvlegen. Det er dog stadig Randers som var foran, stillingen var 44-43 ved pausen.
Efter pausen var Randers stadig foran på trods af Aarhus reelt begyndte at styre kampen. De styrede kampen med en rigtig herrefight. Det var ikke kønt, men til gengæld var der tænding på. Randers var gode både inside og bag trepointlinjen. Deres problem var bare at Aarhus også var gode udefra. Efter et 7-0 run til Aarhus ved periodens slutning er de også foran med 66-60 før den sidste periode. Her fortsatte den uskønne fight, noget som tilskuerne virkede til at kunne lide. De to hold virkede til at være en smule nervøse. Aarhus formår dog at hold hovedet koldt og efter nogle overbevisende defensive stop var sejren sikret.
Kampens spiller BC Aarhus: Rasmus Søby, 24 pts, 5 stl, 2 reb
Kampens spiller Randers Cimbria: Bonell Colas, 21 pts, 18 reb, 2 ast

Bakken vinder efter overtid
Bakken Bears 87-83 Team FOG Næstved (26-14, 14-17, 15-19, 16-21, OT 16-12)

Før kampen havde Bakken bedt tilskuerne om at medbringe en bamse som skulle kastes på banen ved hjemmeholdets første trepointscoring. Den Bakken spiller som endte med at udløse bamseregnen skulle vise sig at være Nicolai Iversen efter 42 sekunders spil. De mere end 800 bamser blev efterfølgende doneret til Børnenes Kontor. Efter der blev ryddet op på banen blev der da også spillet noget basket. Her var det Bakken som var det stærkere hold. Bakken kommer foran med 17-4 og virkede til at have totalt styr på kampen. Næstved kom lidt igen mod slutningen af perioden, men var stadig bagud med 26-14 efter slutningen af første periode. Anden periode løb stadig efter Bakkens præmisser, Bakken har gennem hele perioden et forspring på omkring 10 point. Stillingen ved halvleg var 40-31 i Bakkens favør.
Efter pausen var Caleb Walker vågnet op til dåd. Det stærke spil fra Walker sendte energi igennem hele Næstved truppen. Næstved fik reduceret til 55-50 ved periodens slutning og virkede tændte til kampens sidste periode. Næstved tog momentum med ind i fjerde periode. De hentede i løbet af perioden forspringet langsomt ind, og kan i sidste minut udligne til 77-77. Kampen måtte derfor gå i overtid for at finde en vinder. I overtiden startede Bakken bedst, de kunne åbne et lille hul til Næstved. Næstved gav ikke op og Caleb Walker var igen katalysatoren i Næstveds spil. Bag Walkers fremragende spil udlignede Næstved igen, men Nicolai Iversen har et trepoint spil som sendte Bakken afgørende foran. Selvom Næstved hentede ind igen, endte det med en Bakken sejr efter en tæt fight.
Kampens spiller Bakken Bears: Nicolai Iversen, 26 pts, 5 reb, 4 ast
Kampens spiller Team FOG Næstved: Caleb Walker, 25 pts, 7 reb, 2 stl

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.