fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Ugen der gik: uge 46

Bakken dominerer i kampen om Aarhus
BC Aarhus 48-80 Bakken Bears (17-14, 10-22, 9-22, 12-22)

Overraskende var det BC Aarhus som startede kampen bedst, de sætter sig på kampen grundet en stærk offensiv. Bakken virkede en smule ude af synk. BC Aarhus kommer dog ikke særligt meget foran og kan kun se sig selv foran med 3 points, 17-14. Kampens 2. periode er helt anderledes. Det er Bakken som langsomt men sikkert trækker sig selv foran. BCAA blev ikke decideret overløbet men i stedet spiller Bakken bare hurtigere og mere sikkert end dem. Bakken er foran ved halvtid med 36-27.
Efter pausen var BCAA klar defensivt, men til gengæld er angrebet næsten ikke eksisterende. Hos Bakken var der intet grus i maskinen, de ruller simpelthen bare BCAA over. Da perioden var ovre var Bakken foran 36-58 og kampen virkede til at være afgjort. Det var også tilfældet i kampens sidste periode. Selvom Bakken også begyndte at lave fejl var BC Aarhus mindst lige så uskarpe. Bakken vinder en sikker sejr 80-48.
Kampens spiller BC Aarhus: Hristo Petkov, 16 pts, 12 reb
Kampens spiller Bakken Bears: Nicolai Iversen, 23 pts, 6 reb, 2 stl

Horsens vinder overtidskamp
Horsens IC 81-74 Hørsholm 79’ers (14-19, 21-21, 21-17, 12-11, OT 13-6)

Hørsholm starter kampen bedst og er hurtigt foran med 9-4. Gennem hele kampens første periode er Hørsholm bare et skridt foran, et faktum som man kunne se på tavlen. Hørsholm er foran med 19-14 ved slutningen af første periode. Horsens er dog meget bedre med fra starten af anden periode. De rammer en række treere og lukker det hul som Hørsholm havde åbnet. Horsens spil blev sænket da Skyler Bowlin må en tur på bænken med 3 fejl. Derfor er Hørsholm foran med 40-35 ved halvtids pausen.
Efter pausen skarpheden hos de to hold faldet en smule. Horsens virkede til at have problemer med Hørsholms store mænd under kurven og deres reboundspil. Perioden ender helt tæt og stadig med Hørsholm i front 55-54. I fjerde periode var der dømt nervøst og virkeligt intenst spil. Hørsholm kommer igen foran, en føring som de holder indtil halvvejs i perioden. Herfra er de to hold helt lige, selvom både Bowlin og Casper Hesseldal begge får en chance for at vinde kampen i slutsekunderne. Derfor ender kampen i overtid med stillingen 68-68. I overtidsperioden var kampen stadig helt tæt. Horsens udnyttede de chancer de fik på straffelinjen. Hørsholm må se sig slået i en meget tæt kamp som nok kunne have været begge veje.
Kampens spiller Horsens IC: Skyler Bowlin, 26 pts, 9 ast, 3 stl
Kampens spiller Hørsholm 79’ers: Casper Hesseldal, 21 pts, 10 reb, 4 stl

Hørsholm vinder bundopgør
Hørsholm 79’ers 84-79 Værløse BBK (31-20, 21-20, 12-10, 20-29)

Kampens første periode er tæt, men det er dog Hørsholm som i løbet af perioden kan trække fra Værløse. Hørsholm er derfor foran med 31-20 ved slutningen af første periode. I anden periode forsætter Hørsholm med at styre kampen. Stille og roligt bliver der lagt flere points på tavlen. Hørsholm har et 20 points forspring med omkring to minutter tilbage i perioden. Værløse får dog hentet ind til 10 points før halvtids pausen.
Efter pausen var de to holds angreb sat lidt i bero. Begge hold har på perioder i spillet hvor de enten ikke kan lægge points i kurven eller hvor de går på runs mod hinanden. Efter tredje periode er Hørsholm stadig foran, stillingen er 64-50. I kampens sidste periode er det endelig Værløses tur til at styre kampen. De spiller simpelthen bare bedre end Hørsholm og henter det ellers relativt sikre forspring ind til blot at være på 5 points. Desværre løber de tør for tid og derfor vinder Hørsholm 84-79.
Kampens spiller Hørsholm 79’ers: Casper Hesseldal, 19 pts, 4 reb, 4 ast
Kampens spiller Værløse BBK: Richard Delk, 18 pts, 4 reb, 8 stl

SISU vinder sikkert over Vikings
SISU 95-67 Aalborg Vikings (22-19, 18-27, 31-6, 24-15)

SISU starter kampen bedst og kommer foran med 16-6. Det er før Aalborg får tur i deres spil, de henter ind til første periodes slutresultat 22-19. Anden periode er helt tæt, begge hold giver og tager fra hinanden. Det er dog Aalborg som kan se sig selv foran ved halvtids pausen 46-40.
Efter pausen var Aalborg simpelthen bare ikke klar, deres første points kommer først efter 5:50 i perioden. SISU spillede bedre, mere aggressivt og var bare det bedre hold. Efter tredje periode er SISU foran med 71-52 og kampen virkede til at være afgjort. I fjerde periode valgte SISU at sætte deres reserver på banen, på trods af det fortsatte SISU med at være i front. De vinder derfor kampen 95-67 efter en usædvanlig stærk tredje periode.
Kampens spiller SISU: Mickey Dennis, 20 pts, 5 reb, 5 ast
Kampens spiller Aalborg Vikings: Robert Delaney, 19 pts, 7 reb

Svendborg vinder i Horsens
Horsens IC 76-85 Svendborg Rabbits (21-22, 18-22, 28-21, 9-20)

Kampen starter med et meget højt tempo. Begge hold er solide i begge ender, det er dog Horsens som er en smule foran. Graig Pedersen tager en time-out som virker til at tænde Svendborg igen. Første periode slutter med Horsens ét point foran, 22-21. I anden periode er Svendborg en smule stærkere end Horsens grundet et stærkt forsvar. Begge hold spiller igen rigtig godt i begge ender, Horsens falder dog lidt i tempo mod slutningen af perioden og derfor er Svendborg foran med 44-39 ved halvtid.
Efter pausen fortsætter det tætte spil, Horsens tager et 5-0 run er derfor kun bagud med ét enkelt point. De to hold følger hinanden perioden ud. Svendborg er derfor kun foran med 67-65 ved slutningen af tredje periode. I fjerde periode er Svendborg bare det stærkere hold. Horsens falder i tempo og går i stå i midten af perioden. Svendborg vinder en kamp som kunne have været gået begge veje og er stadig ubesejrede i denne sæson.
Kampens spiller Horsens IC: Darko Jukic, 23 pts, 18 reb, 3 ast
Kampen spiller Svendborg Rabbits: Donald Rutherford, 32 pts, 17 reb, 4 ast

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Bakken Bears

Bakken Bears har endnu ikke fået hul på bylden i Basketball Champions League. Onsdag måtte de i Jerusalem, Israel forlade banen med et 89-80...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.