fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Trænerteamet på plads i Svendborg

Svendborg Rabbits har fået deres nye trænerteam på plads til den kommende sæson. Arnar Guðjónsson fortsætter som head coach, mens spanske Bernat Elias bliver ny assistant coach.

Craig Pedersen var igennem en årrække manden på sidelinjen for Svendborg Rabbits, men han forlod den sydfynske skude i løbet af den forgange sæson. Den daværende assistent coach Arnar Guðjónsson fik ansvaret som head coach, mens klubmanden Steen Gertz blev midlertidig assistant coach.

På trods af en skuffende sæson for Svendborg Rabbits, hvor de måtte se sig slået ud allerede i kvartfinalen, så kunne skylden næppe gives til det midlertidige trænerteam. Svendborg var ramt af det ene uheld efter det andet, men de satser på at vende stærkt tilbage til næste sæson, hvor man hungrer efter medaljer efter to sæsoner uden.

Head coach Guðjónsson for chancen for at vise sit værd igennem en hel sæson, mens der er kommet en ny assistant coach til klubben – Bernat Elias. 35-årige Elias har senest arbejdet som assistant coach for Stevnsgade SuperMen, mens han året inden havde samme jobfunktion i Hørsholm 79ers. Han skal, udover jobbet som assistant coach, også skal have ansvaret for Svendborgs 1. divisions hold, SBBC 2015. Elias får derfor et stort ansvar for de mange unge spillere i Svendborg, hvor han i særdelshed skal fungere som bindeleddet, når de unge talenter skal rykkes fra talentholdet i 1. division og op på ligaholdet.

Arnar Guðjónsson ser frem til den nye sæson, hvor Svendborg Rabbits skal forsøge at komme ud af de seneste sæsoners medaljetørke.

”Jeg ser frem til den nye sæson som altid. Jeg håber, at vi kan spille noget god basketball og gøre vores fans stolte,” fortæller Guðjónsson til Fullcourt.dk.

Foto: Trine, Vildmedfoto.dk

Skrevet af

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Mandag aften vandt Jakob Hjorth sin første kamp som cheftræner for Horsens IC, da de slog Rabbits med 91-93 i Svendborg.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Jacob Hoffman hos BC Copenhagen til klubben. Det oplyser sydfynboerne i en pressemeddelelse.

Basketligaen

Torsdag blev der taget hul på slutspillet i Basketligaen, og Svendborg Rabbits fik den start, de havde håbet på, men det holdt hårdt mod...

Basketligaen

Svendborg Rabbits sejrede overbevisende, da BMS Herlev onsdag var på besøg i Kaninhulen. Herlevvitterne fik aldrig ordentlig tag på Svendborg og kom aldrig foran...

Basketligaen

Fredag aften var der basketball i Forum Horsens. Hjemmeholdet tog imod Svendborg Rabbits. De resulterede i et intens opgør, som først blev afgjort i...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har været på rov i Aarhus hos Bears Academy efter en ny assistenttræner, og det har resulteret i, at klubben har ansat...

Bakken Bears

Gustav Knudsen gjorde forskellen, da Bakken Bears lørdag aften spillede sig i pokalfinalen for 19. gang i klubbens historie. Bjørnebanden slog de forsvarende pokalmestre,...