fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved henter tidligere Bakken Bears profil

Team FOG Næstved henter gammel kending der tidligere har optrådt i Bakken Bears i sæsonen 2012/2013.

Team FOG Næstved - Boba Keseric

Pressemeddelelse: Her til aften kan det Sydsjællandske Basketligahold Team FOG Næstved præsentere endnu en stærk spiller til den kommende ligatrup for sæsonen 2014/2015. Valget er faldet på amerikansk/jamaicanske Orane Chin. Orane Chin skal indgå i det 3 mand inside team med Liam Potter og Eric McAlister. Orane Chin kan både spille positionen som power forward og small forward.

Team FOG Næstved er glade for signingen med Orane Chin og ser ham som en stærk spiller på en trup som vi har tillid til i en Basketliga, der formentligt aldrig har været stærkere. Orane Chin spillede for 2 collegehold i USA. Først som freshman for South Florida i Big East. Sidenhen for California State Fullerton i Big West snittede han 10.2 point og 5.0 rebounds pr. kamp. For Bakken Bears snittede han i sæsonen 2012/2013 17.3 point og 7.2 rebounds pr. kamp. Dette vel at mærke på 26 minutter. Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller:

– Vi er glade for signingen, og vi mener, at vi har fundet en super god spiller, der kan indgå i vores 3 mands rotation og udgøre en stærk inside duo sammen med Eric McAlister og Liam Potter. Orane Chin er meget motiveret for at gøre comeback. Vi føler, at vi er dækket rigtigt godt ind på small forward og power forward positionen idet vores brasilianske spiller Luciano og Mathias Bak ligeledes kan spille begge positioner. Vi håber og tror på, at Orane Chin kan lykkes med et meget vellykket comeback og sende hans karrierer tilbage på sporet.

Orane Chin er en meget alsidig spiller. Han kan således både spille med front mod kurven, hvor han kan angribe kurven stærkt. Han er atletisk, kan poste stærkt op med ryggen til kurven og så skyder han ikke mindst virkeligt godt udefra. Han snittede således hele 43,7 % i college samt 41,4 % for Bakken Bears bag 3 point linjen. Generelt set er han meget træfsikker og havde således en scoringsprocent på 61,6 % (næsthøjest i hele Big West) i hans seniorsæson på college.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Bogdan Karaicic, head coach for Team FOG Næstved, glæder sig over tilføjelsen af Orane Chin til truppen:

– Orane er en stærk spiller, som gjorde et rigtigt godt indtryk sidst han var her. Jeg tror på mit hold. Vi er ikke færdige endnu med at hente kvalitet ind og jeg er hidtil meget tilfreds med vores rekruttering af spillere, danske såvel som udenlandske. Vi har kontinuitet og hertil har vi fået nyt blod ind der har stor kvalitet. Jeg kan se, at Basketligaen bliver stærkere end nogensinde, men jeg tror på vores hold og vi er klar til udfordre.

Team FOG Næstved næste mission er at hente en stærk point guard ind til holdet. Det er forventningen, at en sådan kan præsenteres indenfor den nærmeste fremtid.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.