fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Nicolai Hvidberg Andersen vender tilbage til Aarhus

Lige som man tror at der kommer ro i det sydsjællandske kommer en ny pressemeddelelse, der sender en ny spiller væk fra Næstved. Denne gang er der tale om den unge Nicolai Hvidberg Andersen der rejser tilbage til Aarhus.

Bakken Bears skriver her til aften på deres facebook side at Nicolai Hvidberg Andersen vender tilbage til Aarhus. På den måde mister Team FOG Næstved endnu en spiller under kurven. Et scenarie der meget muligt vil give Sydsjællænderne problemer i den resterende del af sæsonen idet de er svagt bemandet på disse positioner efter tabet af Quincy Okolie, og ikke kan rotere som man måske kunne have ønsket.

Pressemeddelelse: U18-landsholdsspiller Nicolai Hvidberg Andersen har besluttet sig for at vende tilbage til Aarhus, hvor han har spillet i de seneste to sæsoner, men som han forlod for at prøve lykken i Næstved.
17-årige Hvidberg får muligheden for at tørne ud for tre hold: EBAA U18 i den landsdækkende U18-række, ABF i 1. division og Bakken Bears i Basketligaen.

Forwarden, der blev udtaget til All Star-holdet i forbindelse med sidste års nordiske mesterskaber i U18-rækken, nåede at komme på banen i 11 Basketligakampe for Team Fog Næstved, og han scorede 9 point – 5 af dem i øvrigt imod Bakken Bears.

Læs også: Horsens IC følger strømmen og henter camerouner

Nicolai Hvidberg, der oprindeligt stammer fra Brønderslev, glæder sig til at vende tilbage til Aarhus:

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Jeg glæder mig til at komme hjem til Aarhus, og fortsætte min udvikling som basketballspiller, siger Hvidberg.

Nicolai Hvidberg kan tørne ud for de aarhusianske hold om tre uger, når hans klubskiftekarantæne er udløbet.

(Foto: Emil Hyltoft Eriksen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.