fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Næstved henter toprebounder fra den serbiske liga

Team FOG Næstved måtte tidligere på måneden sige farvel til Jame Anacreon men har allerede nu fundet en afløser for ham.

James Anacreo pådrog sig tidligere på måneden en så slem skade at de to parters veje måtte skilles i og med at Anacreon angiveligt skulle igennem en operation for at blive sin skade kvit. Bronzevinderne fra sidste sæson har dog allerede en afløser på plads.

Nikola Tadic bliver den nye power forward hos Team FOG Næstved, efter et fantastisk år i den bedste serbiske række i sidste sæson.

Tadic var nemlig toprebounder i grundspillet med sine 7.2 rebounds pr. kamp for den serbiske klub KK Sloga. En klub Team FOG Næstved kender udemærket, eftersom at det var samme sted man hentede guarden, Sasa Djordjevic i sin tid, samt samme klub som HIC’s, Vedran Borovcanin, har en fortid i. Tadic kommer ifølge cheftræner, Bogdan Karaicic, til at passe rigtig godt ind i truppen.

“Nikola tadic vil passe godt ind. Han er stærk spiller på power forward positionen og kan hjælpe os i vores inside rotation. Vi har behov for at få nogle spillere ind her nu som kan gøre en forskel, ikke mindst også I forhold til at sikre os som et af Basketligaens stærkere reboundhold”, udtaler Karaicic om sin nye erhvervelse.

Nikola Tadic snittede i sidste sæson 11 point og 7.2 rebounds pr. kamp, og havde en scoringsprocent på 58%. Året før spillede Tadic i den bedste portugisiske liga, hvor han havde 9 point, 7 rebounds og hertil ramte han 38 % bag 3 point linjen. 

Nikola Tadic bliver ikke sidste man i truppen hos Team FOG Næstved, i og med at man arbejder på at hente yderligere en spiller til inside-rotationen. Denne spiller skulle dog allerede være nogenlunde på plads, hvor det kun er de sidste formalier, og papirer der mangler at falde på plads, før skiftet kan kaldes officielt.

Foto: Team FOG Næstved

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Bakken Bears

Team FOG Næstved måtte se sig slået på hjemmebane af Bakken Bears i anden kamp i finaleserien. De tabte kampen 69-83.

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Bakken Bears

Bakken Bears tog første stik i årets finaleserie, da de sendte Næstved hjem med et 18 points nederlag i bagagen. Skyler Flatten gjorde det...

Bakken Bears

Team FOG Næstved tager torsdag hul på deres første finaleserie i Basketligaen i klubbens historie, og holdets anfører, Mathias Bak Christensen, forventer en spændende...

Basketligaen

Den 15. maj spiller Team FOG Næstved sin første hjemmekamp i finaleserien i Basketligaen mod Bakken Bears, og interessen for opgøret har været kæmpe,...

Basketligaen

Team FOG Næstved er klar deres første DM-finalen nogensinde. Finalepladsen blev sikret torsdag aften, da Randers Cimbria blev besejret med 81-83.