fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Næstved henter toprebounder fra den serbiske liga

Team FOG Næstved måtte tidligere på måneden sige farvel til Jame Anacreon men har allerede nu fundet en afløser for ham.

James Anacreo pådrog sig tidligere på måneden en så slem skade at de to parters veje måtte skilles i og med at Anacreon angiveligt skulle igennem en operation for at blive sin skade kvit. Bronzevinderne fra sidste sæson har dog allerede en afløser på plads.

Nikola Tadic bliver den nye power forward hos Team FOG Næstved, efter et fantastisk år i den bedste serbiske række i sidste sæson.

Tadic var nemlig toprebounder i grundspillet med sine 7.2 rebounds pr. kamp for den serbiske klub KK Sloga. En klub Team FOG Næstved kender udemærket, eftersom at det var samme sted man hentede guarden, Sasa Djordjevic i sin tid, samt samme klub som HIC’s, Vedran Borovcanin, har en fortid i. Tadic kommer ifølge cheftræner, Bogdan Karaicic, til at passe rigtig godt ind i truppen.

“Nikola tadic vil passe godt ind. Han er stærk spiller på power forward positionen og kan hjælpe os i vores inside rotation. Vi har behov for at få nogle spillere ind her nu som kan gøre en forskel, ikke mindst også I forhold til at sikre os som et af Basketligaens stærkere reboundhold”, udtaler Karaicic om sin nye erhvervelse.

Nikola Tadic snittede i sidste sæson 11 point og 7.2 rebounds pr. kamp, og havde en scoringsprocent på 58%. Året før spillede Tadic i den bedste portugisiske liga, hvor han havde 9 point, 7 rebounds og hertil ramte han 38 % bag 3 point linjen. 

Nikola Tadic bliver ikke sidste man i truppen hos Team FOG Næstved, i og med at man arbejder på at hente yderligere en spiller til inside-rotationen. Denne spiller skulle dog allerede være nogenlunde på plads, hvor det kun er de sidste formalier, og papirer der mangler at falde på plads, før skiftet kan kaldes officielt.

Foto: Team FOG Næstved

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Basketballmediet Eurobasket.com har uddelt en række sæsonpriser for Basketligaen. Se dem alle lige her.

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

I mandagens første opgør i Basketligaens Playoff-A gruppe tog Randers Cimbria i mod Team FOG Næstved. Det skulle vise sig at blive svært for...

Basketligaen

Hal 1 bliver byttet ud med Arena Næstved. Det skriver klubben på deres Facebookside.

Basketligaen

I kampen om tredjepladsen blev det Team FOG Næstved, der kunne trække sig sejrrigt fra opgøret. De vandt opgøret med 92-102 over Svendborg Rabbits,...