fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Næstved Basketball vil satse på talentudvikling

I kølvandet på Team FOG Næstveds første bronzemedaljer til Næstved, har amatørafdelingen for Basketball i Næstved i følge en pressemeddelelse lagt sig i selen for at udvikle sig til den bedste basketballklub i Danmark. Den traditionsrige klub Næstved Basketball som er stiftet i 1962 har fået ny bestyrelse ved den netop afholdte ordinære generalforsamling.

Klubbens nye formand, Hans Verner Larsen udtaler at der først og fremmest skal fokuseres på kvalitet, og dernæst opstarten på den nye sæson.

Den første sæson skal bruges på at sikre kvalitet i alt hvad vi gør, desuden skal vi fastholde de gode ting fra den tidl. bestyrelse og sikre en god opstart på den nye sæsonstart til august 2012.

Den nye bestyrelse har allerede påført sig arbejdstøjet, og vil arbejde benhårdt for at sikre klubbens fremtidige overordnede mål:

– At skabe et basketballmiljø der målt på resultater er blandt de bedste ungdoms basketballklubber i Danmark– At skabe en klub der er blandt Danmarks største målt på antal ungdomspillere.
– At skabe en klub der er et socialt samlingssted for medlemmerne
– At skabe og udvikle basketballtalenter på højeste nationale niveau, herunder at levere minimum ét talent til Team FOG Næstved pr. årgang fra sommeren 2015

Ambitionerne for klubben er store, og der ligger et stort arbejde forude for alle i klubben – ikke mindst i bestyrelsen. Den nye bestyrelse er desuden: Formand – Hans Verner Larsen, Dorte Hansen, Charlotte Bak, Søren Christensen, Thomas Foldbjerg og Kristian Jakobsen.

Næstved Basketball skal bevare de gode værdier og udvikle nye, så klubben bliver den foretrukne basketballklub med mange glade og tilfredse medlemmer. Det har vi lagt os i selen for i form af hårdt arbejde, og med hjælp fra Næstved og Erhvervslivet er vi sikre på at det vil lykkes.

Afslutter formanden Hans Verner Larsen med at fortælle i pressemeddelelsen.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Den tidligere Næstved-spiller, Che Bob, har allerede fremtiden på plads. Bobs næste destination bliver Mexico, hvor han skal spille for Pioneros de Los Mochis.

Basketligaen

Team FOG Næstved hentede en pligtsejr over BK Amager i den sidste runde af grundspillet i Basketligaen. Kampen sluttede 92-116 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede en brag kamp, men Team FOG Næstved blev for stor en mundfuld for dem. Opgøret sluttede 66-108 til Næstved.

Basketligaen

Team FOG Næstved har skrevet under med 24-årige Jagan Mosely. Mosely er hentet til klubben som erstatning for Che Bob.