fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mads Bloch om nederlaget til Rabbits: ”Det var pinligt”

Team FOG Næstved slog mandag aften de forsvarende mestre fra Bakken Bears, og torsdag aften var det Svendborg der stod for tur, hvor forventningerne selvfølgeligt var høje. En sejr blev det dog i den grad ikke til, da kaninerne fejede Næstved fuldstændigt af banen.

Især den 32-årige Niels Degn-Andersen udstillede sydsjællænderne bag 3-pointslinien med 4 ud af 6 treere og 16 point i alt. En ting skal Næstved dog roses for i denne kamp nemlig tilhængerne, som på trods af det ydmygende nederlag blev ved med at støtte Team Fog Næstved til den sidste lyd af sirenen.

Kampen der ellers startede lige i første periode udviklede sig meget hurtigt til et helvede for Næstved spillerne. De fynske kaniner overtog mere og mere kampen fra anden periode af, og dominerede i godt og vel alle aspektet på banen, og det faktum at Donald Rutherford kun fik 15 minutter, siger vel godt og vel alt om kampen. Værst blev det i tredje periode, da gæsterne fra Svendborg kom foran med hele 40 point og 43-83. Herefter var kampen så godt som afgjort, og derfor fik de unge spillere tid til at udfolde sig i hele fjerde periode. Kampen ender med en sejr på 66-99 til Svendborg Rabbits.

Fullcourt fik fat i en skuffet Mads Bloch efter kampen, der fortæller at det var direkte pinligt at være Næstved spiller i denne kamp.

Alt går galt og vi bliver endnu engang udspillet. Os spilleres præstation var direkte pinlig i perioder. Forskellen var attitude og indstilling. I dag havde vi slet ikke den samme aggressivitet og fysik med.

Derudover fortæller Mads Bloch at skulle sæsonen bedømmes på nuværende tidspunk, så ville det rette ord at bruge være en fiasko.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Sæsonen indtil nu har været en fiasko, men man kan ikke give op, det skylder vi både Geof, folkene omkring holdet, og ikke mindst vores troværdige fans og tilhængere. Forhåbentlig kan vi spillere ligge alle vores individuelle ambitioner til side, og som hold finde den fornødne holdånd til at bryde igennem den her mur af skuffelse, og samtidig give vores fans hvad de fortjener, et hold med masser af hjerte og som aldrig giver op.

Mange har peget på Geof Kotila som årsagen til de dårlige resultater, men ifølge Mads selv, er det altså spillerne den er gal med.

Det er os spillere. Der er blevet sagt det der skal siges fra Geofs side, faktisk op til flere gange, og nu må vi snart finde det gear som der skal til for at kunne spille på det niveau som der forventes af en så ambitiøs klub som Næstved. Den nuværende indstilling skader alle, vi spillere udstiller os selv og hinanden, så lige nu er det en lose-lose situation hvor alle er tabere. Desværre.

Afslutter Mads Bloch med st fortælle til Fullcourt.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Team FOG Næstved viste topklasse mod bundholdet Holbæk-Stenhus torsdag aften. Næstvederne vandt overlegent, og dermed ligger de nu alene på førstepladsen, idet Horsens IC...