fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Corin Henry fortsætter i ”Down Under”, Peter Johansen afviser ikke endnu en sæson

Ifølge den officielle hjemmeside for den Australske liga har den lynhurtige amerikaner for få dage siden underskrevet en kontrakt med Sydney Kings for den kommende sæson.

Dette betyder altså at årets forsvarsspiller ikke kommer til at hjælpe Sydsjællænderne, Team FOG Næstved i kampen om medaljer i Canal Digital Ligaen til næste sæson. Den lille amerikaner har desuden taget afsked med fansene fra klubben med nogle ord, og slagsang i en video i kan se ved at klikke her.

Peter Johansen tager endnu en sæson ?

Peter Johansen derimod, afviser i dag overfor Sjællandske medier ikke, at han fortsætter for Team FOG Næstved i den kommende sæson.

Jeg skal have en snak med Andreas Larsen (direktør, red.), og så må vi se, hvad det ender med. Lige nu kan jeg hverken be- eller afkræfte noget.

Johansen ønsker desuden heller ikke at kommentere rygterne omkring et karrierestop. Dermed er der endnu uvished omkring holdet fra Sydsjælland på baggrund af center posten, hvor bla. Jens Hakanowitz, den tidligere Hørsholm 79ers center er blevet rygtet til klubben som erstatning for Peter Johansen.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Den tidligere Næstved-spiller, Che Bob, har allerede fremtiden på plads. Bobs næste destination bliver Mexico, hvor han skal spille for Pioneros de Los Mochis.

Basketligaen

Team FOG Næstved hentede en pligtsejr over BK Amager i den sidste runde af grundspillet i Basketligaen. Kampen sluttede 92-116 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede en brag kamp, men Team FOG Næstved blev for stor en mundfuld for dem. Opgøret sluttede 66-108 til Næstved.

Basketligaen

Team FOG Næstved har skrevet under med 24-årige Jagan Mosely. Mosely er hentet til klubben som erstatning for Che Bob.