fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved melder udsolgt til første hjemmekamp i DM-finalerne

Den 15. maj spiller Team FOG Næstved sin første hjemmekamp i finaleserien i Basketligaen mod Bakken Bears, og interessen for opgøret har været kæmpe, skriver klubben på Facebook.

Foto: Rasmus Lynge Schmidt

Når Team FOG Næstved den 15. maj spiller første kamp på hjemmebane i finaleserien i Basketligaen mod Bakken Bears bliver det foran en fyldt arena.

Lørdag oplyste holdet fra Sydsjælland nemlig på deres Facebookside, at der er udsolgt for alt, hvad der hedder siddepladser. Seks timer var alt der skulle, før alle siddepladserne var blevet revet væk.

Derfor har Næstved nu sat ståpladser til salg til den første finalekamp på eget gulv. Inden da skal de dog i aktion til finaleseriens første kamp, der finder sted i Sparekassen Danmark Basketball Center i Aarhus på torsdag den 11. maj.

Finaleserien i Basketligaen spilles bedst á syv kampe.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.