fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg-stjerne svigter holdet midt i sæsonen

Svendborg Rabbits-profilen Antonio Porta skifter meget overraskende til den italienske serie B klub, GSA Amici Udine. Han skifter med øjeblikkelig virkning, og det må sende lidt af et chok igennem Svendborg Rabbits’ fans, som ellers elskede deres argentinske pointguard.

Det er den internationale basket-database Eurobasket.com der fortæller at den italienske klub, har fået fingrende i Porta.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at Antonio Porta og Svendborg Rabbits har haft det svært i denne sæson, og netop som man egentlig så ud til at have fået lidt ro på tingene, forlader han altså sydfyn.

Porta har dog ikke oplevet samme succes i denne sæson, hvor han ikke mindst har startet ude i flere kampe, og ikke har leveret lige så godt som tidligere. Hvad der lægger til grund for beslutningen vides dog ikke, men er selvfølgelig noget vi prøver at opklare. Måske han simpelthen bare har fået et bedre tilbud. Men uanset hvad så sætter nu Svendborg i en virkelig dårlig situation, da det danske transfervindue er lukket.

Antonio Porta snittede i hans tid i Svendborg 15 point, 6,5 assist, 2,6 rebounds og 1,5 steals i 79 kampe.

Foto: Boba Keseric, Fullcourt.dk

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Nyhedsoversigt

Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller, Tyrn Flowers, skal spille for den cypriotiske klub AEL Limassol BC.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.

BC Copenhagen

1/8-delsfinalerne af Landspokalen blev spillet i weekenden. Der blev spillet kampe mellem hold i Basketligaen og hold fra toppen af første division.

Basketligaen

Kaninerne har fået endnu en ny mand at stille på banen, efter man har hentet forwarden Dylan van Eyck til truppen.

Basketligaen

Vi mødte Andreas Mortensen efter kampen mod Start Lublin i ENBL, og den unge dansker delte sine tanker om kampen, deltagelsen i ENBL og...