fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg sikrer fremtiden med Plannthin

Den fynske klub Svendborg Rabbits har forlænget kontrakten med erfarne Mikkel Plannthin i hele tre år.

Svendborg Rabbits meldte inden sæsonstart ud, at holdet ville satse på en dansk kerne. I den forbindelse er det nu lykkedes at få papir for Mikkel Plannthin for de kommende tre sæsoner.

Den 29-årige forward startede sin professionelle karriere i Svendborg for 10 år siden, og skal i gang med sin ottende sæson på Sydfyn. Imellem opholdene i Svendborg har Plannthin blandt andet været forbi Bakken Bears og svensk basket.

”Mikkel har skrevet under på en 3 årig aftale med klubben hvorfor vi har sikret os yderlige kontinuitet i truppen som er så vigtigt for os. Vi ser Mikkel som en stærk leder både på banen og udenfor banen med hans mangeårige erfaring fra både danske og udenlandske klubber,” skriver klubben på deres facebook-side om Plannthin.

I sidste sæson spillede Plannthin 23 kampe, hvor han snittede 10,3 point, 3,6 rebound og 3 assist. Cheftræner Lukas Varga udtrykker på klubbens Facebook-side stor glæde over at have Plannthin til rådighed i den kommende sæson, og forventer at Plannthin vil gå forrest og få en vigtig rolle for holdet.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Lørdag eftermiddag mødtes Værløse Blue Hawks og BC Copenhagen. Det blev et opgør, som bød på tæt basketball, men det blev hjemmeholdet, der sluttede...

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Basketligaen

14-årige Oskar Skaaning kan nu kalde sig den yngste debutant i Basketligaens historie, efter han lørdag fik otte minutter i Bears Academy´s nederlag til...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-spiller Mikel Beyers skal i sæson 2023/24 spille i den bedste slovenske række.

Basketligaen

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann skifter til Fundación Globalcaja La Roda i Spanien. La Roda spiller i landets tredjebedste række.

Basketligaen

Efter en tæt kamp mellem BMS Herlev og BK Amager, kunne hjemmeholdet fejre en sejr i deres åbningskamp i denne sæson af Basketligaen. BMS...

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.

Basketligaen

Nørrebrohallen bød på basket i topklasse, da BC Copenhagen og Svendborg Rabbits mødtes. Gæsterne fra Fyn løb med sejren, der lød på 67-73 over...