fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg sikkert mod anden sejr efter god slutspurt

Svendborg Rabbits vandt andet slag i opgøret om at komme videre i semifinalen mod Værløse. Lige fra starten af havde Svendborg allerede kontrol over kampen. I store dele af opgøret fik de unge spillere derfor lov til at udfolde sig, og dette er ikke noget man særlig tit ser i Svendborg-lejren.

Fullcourt fangede Kristoffer Gertz, som er en af Svendborgs unge spillere, der i år har vist stort spil i Basketligaen i forhold til sidste sæson hvor spillerminutterne ikke var særlig store.

”Vi var meget opsat på at være klar lige fra start af kampen, og ikke give dem noget gratis. Det var noget vi ikke formåede at gøre da vi mødte dem i grundspillet for et par uger siden, hvilket også fik konsekvenser. Det var ikke tilfældet denne gang, og vi fik sat os ret godt på kampen fra starten af.”

Værløse har i forhold til Svendborg et meget ungt hold. Herunder er en stor del af de spillere, som Kristoffer har spillet med, i forskellige klubber eller landshold.

”Jeg nyder altid at spille mod Værløse. Det er altid sjovt pludselig at skulle stå over for nogen, som man tidligere har spillet på hold og tilbragt meget tid med.”

Hvis Svendborg vinder næste kamp over Værløse BBK er fynboerne i semifinalen, men her er der ingen favoritter for hvem man helst vil møde.

”Der er ikke noget hold som vi ønsker at møde frem for et andet. Det har vist sig i løbet af året, at hvis vi ikke respekterer vores modstander og er klar til hver kamp, så kan vi tabe til hvert et hold i ligaen. Derimod kan vi også slå alle, når vi er godt sat op.”

Afslutter den unge Kristoffer Gertz fra Svendborg Rabbits med at fortælle til Fullcourt.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.