fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

ENBL: Svendborg Rabbits taber i debutkamp over Landstede Hammers

To flotte perioder var ikke nok til at hente en sejr efter en dårlig tredje periode. Svendborg viste, at de godt kan spille med i europæisk basketball, men taber kampen med 77-62 til Landstede Hammers.

Photo: Orange Pictures - European North Basketball League

Svendborg Rabbits skulle starte deres europæiske eventyr i den hollandske by, Zwolle. Der havde de taget bussen ned for at prøve kræfter med Landstede Hammers i European North Basketball League. Det blev hjemmeholdet, som kom bedst fra start. Rabbits kæmpede en brag kamp, men måtte se sig besejret til et stærkere mandskab. Kampen sluttede 77-62 til Landstede Hammers.

Svær start

Første periode startede, som de fleste første perioder gør. Begge mandskaber skulle lige finde deres spil, inden det hele begyndte at rulle. Da spillet var kommet igang, viste Landeste Hammers, at de havde kontrol over kampen. De havde styr på spillet og scorede både fra distancen og under kurven.

Takket være Jaedon Willis, så var forspringet ikke større. Svendborg kom okay til chancerne, men de manglede lige det sidste held.

Stilligen efter kampens første periode var 21-13 til Landestede Hammers.

Nerverne blev rystet af

Anden periode startede noget bedre for Svendborg Rabbits. Scoringerne begyndte at komme lidt lettere, men de hollandske modstandere scorer ligeså nemt i begydelsen af anden periode.

Mandskaberne spille lige om med hinanden, hvilket betød, at de fulgtes ad i store dele af perioden. Men jo længere holdene kom ind i perioden, jo bedre blev Svendborg Rabbits. De spil i begge ender blev bedre og bedre. Det virkede lidt som, at kaninernes modstandere havde undervurderet dem. De scorede pointene og fik lukket noget mere ned for Landstede Hammers.

En af Svendborgs profiler i begyndelsen af kampen, Jaedon Willis, måtte hoppe fra banen med 12 sekunder igen.

Den flotte Svendborg periode havde hentet tre point på den hollandske modstander. Da holdene gik til pause var stillingen 38-33 til holdet fra Zwolle.

Ringe Svendborg periode

Efter Jaedon Willis hoppede mod bænken i anden periode, så var han med igen for Svendborg Rabbits. Han fik dog ikke nær så meget indflydelse på spillet, som han havde i kampens to første perioder. Svendborg gik fuldstændig i stå. De kunne ikke score, eller lukke ned for Landstede. De hamrede kaninerne i tredje periode. En af periodens bedste spillere var Noah Dickerson. Han imponerede med en masse dunks og blokering i perioden.

Svendborg fik dog lidt gang i scoringerne mod enden, men tabte stadig perioden med ti point. Stillingen inden kampens sidste periode blev 57-42 til Hammers.

Rabbits rejste sig

Kampens sidste periode blev noget bedre for Svendborg Rabbits. Holdene spille igen lige op, men Svendborg formåede ikke at være bedre end sin hollandske modstander. Landstede havde kontrol på kampen, så de sørgede bare for at holde den femten-points føring, som de havde opbygget.

Da kampens sidste periode var slut, måtte Svendborg acceptere et nederlag. Begge mandskabers første kamp i European North Basketball League sluttede med en sejr til Landstede Hammers på 77-62.

Dunkende topscorer

Det blev en af hjemmeholdets store profiler, der sluttede kampen som topscorer. Det blev den storspillende Noah Dickerson, der imponerede med en double-double på 23 point og 16 rebounds i kampen.

Det blev Jaedon Willis, som sluttede kampen med flest point for udeholdet. Han lavede 17 point, 3 rebounds og en enkelt assists.

Polsk modstander på besøg i kaninhulen

Svendborgs næste kamp i ENBL bliver, når polske MKS Start Lublin kommer på besøg i det sydfynske. Den kamp bliver spillet den 8. november klokken 19:00 i Rise Sparekasse Arena.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at...

Bakken Bears

Bakken Bears begrænsede Landstede Hammers til lave 56 point, men alligevel måtte de gå tomhændet fra tirsdagens European North Basketball League-brag.

Bakken Bears

Bakken Bears meddeler tirsdag, at der er få billetter tilbage til braget i ENBL mod hollandske Landstede Hammers.

Basketligaen

Team FOG Næstved tog torsdag aften en vigtig sejr mod et andet tophold i dansk basket, Svendborg Rabbits. I den tredjesidste kamp af grundspillet...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet under med Emmanuel Bandoumel, der er blevet udstyret med en kontrakt med udløb i sommeren 2025.

Basketligaen

Svendborg Rabbits spillede onsdag aften deres sidste kamp i European North Basketball League, da de blev besejret af Bristol Flyers med 63-86.

Basketligaen

I onsdags hentede Svendborg Rabbits deres første sejr i ENBL, da Spartak Pleven fra Bulgarien blev besejret, og sejren er vigtig for klubbens selvforståelse,...