fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits tager sikker sejr i opgør mod BC Copenhagen

BC Copenhagen så ud i perioder ud til at kunne lave en overraskelse mod Svenborg Rabbits. Men det endte med at være hjemmeholdet som trak det længste strå.

Svendborg Rabbits skulle forsøge at holde deres sejrsstime i gang, da de tog i mod BC Copenhagen i kaninhulen. Det var en tæt kamp hele vejen igennem, men til sidst trak de rutinerede kaniner fra. Sejren endte altså med at gå til Svendborg Rabbits, som vandt kampen 78-64.

Tæt affære

Der var som altså gang i kaninhulen, da Svendborg Rabbits skulle forsøge at kravle op på førstepladsen i basketligaen. Det blev dog gæsterne der åbnede ballet, da den erfarne Durrel Vinson lagde et stærkt layup i kurven. Rabbits var hurtige til at svare igen, da Hameir Wright ramte en treer i det efterfølgende angreb.

De første minutter var et godt eksempel på hvordan det skulle gå igennem resten af kampen. Opgøret bølgede frem og tilbage, og ingen af holdene formåede rigtigt at trække fra. Svendborg havde succes med at holde BC Copenhagen væk fra nemme point ved ringen, og kunne så oversætte deres defensive stops til nemme point i kontra-spillet.

Kaninerne havde hele 11 blocks igennem kampen, og 24 point på fastbreaks. BC Copenhagen holdte sig til gengæld inde i kampen ved at være brandvarme fra distancen. Især Andrew Ramirez og Durrel Vinson var effektive fra treeren. De to hold gik til pause med en stilling på 41-36 til hjemmeholdet.

Rabbits trak fra til sidst

Hjemmeholdet kom bedste fra starthullerne efter pausen, og endte med at skabe en føring på 51-42 med 5 minutter tilbage af 3. periode. BC Copenhagen gav derimod aldrig op, og med vel-eksekverede angrebsspil åd de sig tilbage i kampen. Efter et flot gennemspillet angreb lige inden pausen til 4. periode, fandt velspillende Andrew Ramirez Laurits Halstad som tordnede et dunk i.

Copenhagen kunne nu se dem selv bagud med blot to point i starten af 4. periode. Men de mange treere som faldt i kurven i første halveg, var der ikke lige så mange af i den afgørende del af kampen. Da Svenborg fortsat holdte dem væk fra kurven, kunne de ligeså stille trække fra. På trods af en velspillet kamp af begge hold, endte Rabbits altså med at tage en sikker sejr.

Dylan Van Eyck blev hjemmeholdets topscorer med 20 point, mens gæsternes mest scorende spiller var Andrew Ramirez med 17 point.

Næste runde

I næste runde tager Svendborg Rabbits i mod endnu et ungt hold, da de skal forsøge at holde gang i sejrsstimen i kampen mod Holbæk-Stenhus. BC Copenhagen skal på besøg i Randers, hvor de skal gøre hvad de kan for at stoppe den nye point-rekord holder Steven Green og resten af Cimbria-mandskabet.

 

 

 

Skrevet af

Jeg er 20 år gammel og er både NBA- og basketliga skribent her på siden. I NBA verdenen er jeg die-hard Golden State Warriors fan, og har holdt med dem lige siden We Believe tiderne. I basketligaen følger jeg samtidig Bakken Bears tæt.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Det 19-årige danske stortalent Sharif Barfi skal fremover spille for Randers Cimbria, der har gaflet den unge guard for næsen af flere europæiske storhold.

Basketligaen

Team FOG Næstved tog torsdag aften en vigtig sejr mod et andet tophold i dansk basket, Svendborg Rabbits. I den tredjesidste kamp af grundspillet...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet under med Emmanuel Bandoumel, der er blevet udstyret med en kontrakt med udløb i sommeren 2025.

Basketligaen

Svendborg Rabbits spillede onsdag aften deres sidste kamp i European North Basketball League, da de blev besejret af Bristol Flyers med 63-86.

Basketligaen

I onsdags hentede Svendborg Rabbits deres første sejr i ENBL, da Spartak Pleven fra Bulgarien blev besejret, og sejren er vigtig for klubbens selvforståelse,...