fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits tager afsked med amerikaner

Fenton Bradley Jr har spillet sin sidste kamp i Svendborg Rabbits-uniformen i denne omgang. Det har klubben meldt ud på Facebook.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Fenton Bradley Jr, der kom til Sydfyn i 2021 på en to-årig kontrakt efter én sæson hos Randers Cimbria, får ikke forlænget sin kontrakt med Kaninerne fra Svendborg.

Det har Svendborg Rabbits torsdag meldt ud på sin facebookside.

Den amerikanske forward kom til Rabbits og var i sin første sæson en solid rollespiller, der var garant for fede highlights. Den netop afsluttede sæson var en turbulent sæson for Svendborg, der året forinden havde leveret en fremragende sæson med en pokaltitel og sølvmedaljer.

Men holdet kæmpede med resultaterne, og for Fenton Bradley Jr´s vedkommende var der ikke de store fremskridt fra hans debutsæson på Sydfyn. Den nu tidligere Svendborg-spiller leverede ellers 18 point, 11 rebounds og fire steals i sæsondebuten mod BK Amager, og denne sæsonstart må have været opløftende for Svendborg-trænerstaben i forhold til at få forløst amerikanerens potentiale.

I den næste kamp fulgte han op med 17 point, ni rebounds og tre assists i en sejr mod Randers Cimbria. Mon sæson 2022/23 bliver Bradley Jr´s helt store gennembrud i Basketligaen?

Derfra gik det i virkeligheden blot ned ad bakke, hvis man kigger på hans personlige statistikker. Fenton Bradley Jr leverede en suveræn highlight-pakke, men amerikaneren blev aldrig en af de spillere, træneren gik til, når det spidsede til på banen.

Bradley Jr snittede 5,1 point og 2,5 rebounds per kamp i den forgangne sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.