fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits slutter grundspillet som femmer efter ny sejr

Svendborg Rabbits sejrede overbevisende, da BMS Herlev onsdag var på besøg i Kaninhulen. Herlevvitterne fik aldrig ordentlig tag på Svendborg og kom aldrig foran i opgøret.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Der var ingen slinger i valsen, da Svendborg Rabbits onsdag aften sluttede sit grundspil i Basketligaen med en hjemmebanesejr på 100-71 mod sæsonens helt store overraskelse, BMS Herlev.

Svendborg Rabbits var foran fra start til slut og styrede kampens begivenheder mod et BMS Herlev-hold, der manglede sin guldfugl Marqus Marion.

Allerede efter kampens første ti minutter var Svendborg foran med 21-11, og i løbet af anden periode, hvor Rabbits for alvor fik gang i pointmaskinen, kom føringen op på 22 point. BMS Herlev havde ryggen mod muren og kom aldrig tilbage i kampen.

Svendborg Rabbits sejrede således med 100-71 og slutter Basketligaens grundspil som nummer fem – en position, de overtager fra netop BMS Herlev, der går ind til Playoff A 1-6 som nummer seks.

Kampens topscorer var Svendborgs Devin Whitfield med 27 point. Den dygtige amerikanske guard skød seks for ni fra trepointsland. David Hockerup endte kampen med en double-double med ti point og 11 rebounds. Andreas Mortensen var mest scorende for gæsterne med 21 point.

Kaninernes sæson 2022/23 har hidtil været noget turbulent, hvilket blandt andet førte til en trænerfyring for en måneds tid siden, men det ser nu ud til, at sydfynboerne efterhånden er på rette vej. De sidste syv af ti kampe er blevet til sejre, hvilket må vække optimisme på direktionsgangene hos Rabbits forud for det kommende mellemspil, der skydes i gang den 2. marts med en kamp mellem Team FOG Næstved og Randers Cimbria.

Svendborg Rabbits og BMS Herlev er nu gået på landskampspause. Danmark møder Norge og Slovakiet i næste uge.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...