fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BL: Svendborg Rabbits om den netop overståede sæson

PRESSEMEDDELELSE: Efter en første plads i grundspillet, og sølvmedaljer rundt om halsen, har Svendborg Rabbits valgt at udsende en pressemeddelelse på klubbens facebook profil, om de opnåede resultater i denne sæson, som i øvrigt har været god på mange fronter:

En lang flot sæson er slut og vi kunne ikke have spillet flere kampe end vi gjorde så PR / og tilskuermæssigt har det været helt perfekt.

Desværre var det som bekendt ikke helt nok sportsligt, og de stærke Århus drenge tog guldet, men vi pressede dem helt ud i en kamp syv og fik fortjente sølvmedaljer.

Nu hvor skuffelsen efter Torsdagens kamp er kommet lidt på afstand, syntes jeg der er vigtigt for os alle at tænke tilbage på sæsonen med stolthed. Ikke mange i DK havde inden sæsonstart regnet med vi skulle spille finaleserie, og slet ikke en afgørende kamp 7 på hjemmebane i en fuldstændig udsolgt hal. Det kan vi være rigtigt stolte af her på Sydfyn!

Læs også: Craig Pedersen og Darboe – Det er skuffende

I den forgangne sæson fik vi også flere virksomheder ind i netværket omkring Rabbits. Rent faktisk kom vi tilbage over 100 virksomheder der på en eller anden måde er involveret aktivt i Rabbits. Det er rigtigt flot og naturligvis en tendens vi håber kan fortsætte til den kommende sæson.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Mht. til den kommende sæson er vi begyndt at snakke med spillere / trænere for så småt at få sammensat truppen til et konkurrence dygtigt hold, der er klart til træning efter sommerferien.

Vi skal selvfølgelig også ud og have snakket med jer, vores kære sponsorer, i de kommende måneder og håber selvfølgelig i alle er villige til at støtte op om byens hold igen næste år. Flere sponsorer har allerede meldt sig på banen af sig selv hvilket er rigtigt flot.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.