fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BL: Svendborg Rabbits om den netop overståede sæson

PRESSEMEDDELELSE: Efter en første plads i grundspillet, og sølvmedaljer rundt om halsen, har Svendborg Rabbits valgt at udsende en pressemeddelelse på klubbens facebook profil, om de opnåede resultater i denne sæson, som i øvrigt har været god på mange fronter:

En lang flot sæson er slut og vi kunne ikke have spillet flere kampe end vi gjorde så PR / og tilskuermæssigt har det været helt perfekt.

Desværre var det som bekendt ikke helt nok sportsligt, og de stærke Århus drenge tog guldet, men vi pressede dem helt ud i en kamp syv og fik fortjente sølvmedaljer.

Nu hvor skuffelsen efter Torsdagens kamp er kommet lidt på afstand, syntes jeg der er vigtigt for os alle at tænke tilbage på sæsonen med stolthed. Ikke mange i DK havde inden sæsonstart regnet med vi skulle spille finaleserie, og slet ikke en afgørende kamp 7 på hjemmebane i en fuldstændig udsolgt hal. Det kan vi være rigtigt stolte af her på Sydfyn!

Læs også: Craig Pedersen og Darboe – Det er skuffende

I den forgangne sæson fik vi også flere virksomheder ind i netværket omkring Rabbits. Rent faktisk kom vi tilbage over 100 virksomheder der på en eller anden måde er involveret aktivt i Rabbits. Det er rigtigt flot og naturligvis en tendens vi håber kan fortsætte til den kommende sæson.

Mht. til den kommende sæson er vi begyndt at snakke med spillere / trænere for så småt at få sammensat truppen til et konkurrence dygtigt hold, der er klart til træning efter sommerferien.

Vi skal selvfølgelig også ud og have snakket med jer, vores kære sponsorer, i de kommende måneder og håber selvfølgelig i alle er villige til at støtte op om byens hold igen næste år. Flere sponsorer har allerede meldt sig på banen af sig selv hvilket er rigtigt flot.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...