fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits med tiltrængt sejr

Svendborg Rabbits fik sig fredag aften en tiltrængt sejr over Bakken Bears Academy.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Der var lagt pres på kaninerne fra Svendborg inden gårsdagens opgør.

Sidste års sølvvindere havde nemlig fået sig noget af en hård start på denne sæson, idet de kun havde vundet én kamp inden opgøret i går mod Bears Academy fra Vejlby-Risskov.

Kamp til stregen i første og anden periode

Det lignede heller ikke en “walk over” for Svendborg Rabbits i starten af kampen, hvor et stærkt spillende Bears Academy-mandskab hang i.

Bears Academy havde sig endda en syvpointsføring midt i første periode.

Det kunne man især takke Keane Thomann for, der samlet blev den suværene topscorer for Bears Academy med hele 29 points.

Derudover er det også værd at tage et ekstra kig på den unge Marius Kirkholt Sørensen, der endte på 11 rebounds og 14 assists.

Dog producerede han kun 4 point, men en suveræn double-double blev det alligevel til.

Tredje periode tager pusten af Academy-drengene

Svendborg Rabbits kom stærkt ud til tredje periode, hvor de ellers kun var foran med tre points.

Her skal kaninerne fra Svendborg være yderst taknemlige for deres to amerikanere Devin Whitfield og Tyrell Kirk, der for alvor fik gang i spillet.

Det resulterede i, at Svendborg Rabbits vandt tredje periode 15-25, og dermed skulle der et stort comeback til i fjerde periode, hvis ikke Svendborg Rabbits skulle få deres anden sejr i sæsonen.

Det comeback kom aldrig, og dermed fik Svendborg Rabbits sig en solid sejr med cifrene 65-81.

Skrevet af

Jeg er en af de skribenter, der både skriver for den danske basketliga såvel som den amerikanske NBA. Til dagligt læser jeg journalistisk på DMJX i Aarhus, hvorfor jeg også ofte er at se til Bakken Bears' hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der kom vigtige point i hus, da Svendborg Rabbits besejrede Værløse Blue Hawks med 88-83 i Kaninhulen i Svendborg.

Basketligaen

I kampen om tredjepladsen blev det Team FOG Næstved, der kunne trække sig sejrrigt fra opgøret. De vandt opgøret med 92-102 over Svendborg Rabbits,...

Bakken Bears

Klasseforskellen var igen for stor, da Bakken Bears mandag udspillede Svendborg Rabbits med 100-70.

Basketligaen

Randers Cimbria var lige ved at smide sejren på gulvet mod Svendborg Rabbits, men sluttede kampen godt af og sejrede med 83-91 på udebane....

Basketligaen

Formstærke Horsens IC tog mandag endnu sejr, da de besejrede Svendborg Rabbits med 76-83. Med sejren rykker Horsens IC igen op på ligaens førsteplads.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks var tæt på at levere et sensationelt comeback mod Svendborg Rabbits torsdag aften. De var nede med hele 16 point i...

Basketligaen

Svendborg Rabbits profilen, Jacob Enevold Jensen, indstiller sin professionelle basketballkarriere med øjeblikkelig virkning. Han har spillet på sydfyn siden august 2017.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.