fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits med tiltrængt sejr

Svendborg Rabbits fik sig fredag aften en tiltrængt sejr over Bakken Bears Academy.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Der var lagt pres på kaninerne fra Svendborg inden gårsdagens opgør.

Sidste års sølvvindere havde nemlig fået sig noget af en hård start på denne sæson, idet de kun havde vundet én kamp inden opgøret i går mod Bears Academy fra Vejlby-Risskov.

Kamp til stregen i første og anden periode

Det lignede heller ikke en “walk over” for Svendborg Rabbits i starten af kampen, hvor et stærkt spillende Bears Academy-mandskab hang i.

Bears Academy havde sig endda en syvpointsføring midt i første periode.

Det kunne man især takke Keane Thomann for, der samlet blev den suværene topscorer for Bears Academy med hele 29 points.

Derudover er det også værd at tage et ekstra kig på den unge Marius Kirkholt Sørensen, der endte på 11 rebounds og 14 assists.

Dog producerede han kun 4 point, men en suveræn double-double blev det alligevel til.

Tredje periode tager pusten af Academy-drengene

Svendborg Rabbits kom stærkt ud til tredje periode, hvor de ellers kun var foran med tre points.

Her skal kaninerne fra Svendborg være yderst taknemlige for deres to amerikanere Devin Whitfield og Tyrell Kirk, der for alvor fik gang i spillet.

Det resulterede i, at Svendborg Rabbits vandt tredje periode 15-25, og dermed skulle der et stort comeback til i fjerde periode, hvis ikke Svendborg Rabbits skulle få deres anden sejr i sæsonen.

Det comeback kom aldrig, og dermed fik Svendborg Rabbits sig en solid sejr med cifrene 65-81.

Skrevet af

Jeg er en af de skribenter, der både skriver for den danske basketliga såvel som den amerikanske NBA. Til dagligt læser jeg journalistisk på DMJX i Aarhus, hvorfor jeg også ofte er at se til Bakken Bears' hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits fyrer John Lattimore efter ni nederlag i sytten kampe. Mads Andersen overtager posten som cheftrænerposten.

Bakken Bears

Bakken Bears viste, hvor skabet skulle stå i dagens opgør mod Svendborg Rabbits. De sendte kaninerne retur til Svendborg med et nederlag på 112-83.

Bakken Bears

Svendborg Rabbits, Randers Cimbria, Bakken Bears og Team FOG Næstved bookede de fire billetter til årets semifinaler i pokalturneringen. Få et overblik over de...

Basketligaen

Svendborg Rabbits er et skridt tættere på at sikre sin plads i Playoff A i Basketligaen. Onsdag slog de Bears Academy med 93-83.

Bakken Bears

Bakken Bears har endnu engang vist sig at være et af de meste attraktive hold for unge spillere, med tilføjelsen af Andreas Holst og...

Basketligaen

Årets sidste kamp i Svendborg sluttede godt for hjemmeholdet. Svendborg Rabbits vandt 82-76 over gæsterne fra Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

Team FOG Næstved fortsætter de gode takter og tager endnu en sejr i Basketligaen

Basketligaen

Randers Cimbria tog revanche, da de onsdag besejrede Svendborg Rabbits med 92-85 i Arena Randers.