fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits henter gammel kending

Svendborg Rabbits har hentet Anton Harbo til sydfyn. Harbo spillede senest for Bakken Bears.

Foto: Kim Haugaard - FRAME2

I sæsonen 2017/18 debuterede en 16-årig Anton Harbo i Basketligaen for Svendborg Rabbits. Harbo fik 11 kampe for det sydfynske mandskab, men han fandt på daværende tidspunkt ikke rigtig fodfæste i ligaen. Få år senere fik han chancen igen.

Efter et ophold i 1.divison hos Viby Basketball hentede Bakken Bears Harbo til klubben. Her spillede han indtil nu på en dobbeltlicens, der gjorde det muligt for ham at spille for både Bakken Bears og udviklingsholdet Bears Academy. Den nu 22-årige dansker spillede tre sæsoner i Aarhus, men efter sæson 21/22 besluttede guarden, at han ville søge nye udfordringer.

Denne søgen har sendt ham retur til Svendborg Rabbits, der har tildelt ham en 1+1 aftale. Kontrakten er en toårig kontrakt med en option på at skifte til udlandet efter første sæson. Det fortæller Troels Mortensen, klubbens sportsdirektør, til Fullcourt.dk.

“Da jeg hørte, at Svendborg havde interesse i at lave en aftale, blev jeg meget glad. Det er en klub i momentum, som er bygget op omkring fede værdier, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg glæder mig til nye eventyr i det sydfynske, hvor min familie og jeg altid har følt os velkommen. Den opbakning der er af mennesker omkring klubben og folk i byen har klar gjort et indtryk fra sidste ophold i Svendborg. Jeg kan ikke vente med at komme i gang og blive en del af Jimmy Moore’s og Rabbits trup,” siger Anton Harbo til Svendborg Rabbits´ facebookside.

Anton Harbo nåede 107 kampe i Bakken Bears-trøjen. Tiden i “Smilets By” bød på tre danske mesterskaber og to pokaltitler.

I den forgangne sæson for Bakken Bears snittede Anton Harbo 3,2 point per kamp. I ni kampe for Bears Academy snittede han 14 point, 3,7 rebounds og 3,2 assists. Han skød derudover høje procenter bag treeren.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Møller skal i den kommende sæson spille for svenske Malbas.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Basketligaen

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en...

Basketligaen

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.