fbpx
Connect with us

Basketligaen

Svendborg Rabbits forlænger med tårnhøj dansker

Jacob Enevold Jensen har indgået en aftale med Svendborg Rabbits, der giver ham tre år yderligere i Rabbits-trøjen.

Sidste sæsons bronzevindere i Basketligaen, Svendborg Rabbits, offentliggjorde tirsdag, at de har forlænget kontrakten med deres danske big man Jacob Enevold Jensen. Aftalen med den tårnhøje center binder ham til klubben de næste tre sæsoner.

27-årige Jacob Enevold, der er en force i begge ender af banen og en af de danske profiler på det sydfynske mandskab, går snart ind til sin femte sæson for Kaninerne, og den bomstærke dansker er glad for fortsat at kunne kalde ´Kaninhulen´ sin hjemmebane.

“Det er med stor glæde, jeg skriver under på endnu en kontrakt med kaninerne. Alt andet ville føles forkert, da kaninhulen efterhånden er som et andet hjem for mig. Jeg glæder mig ekstremt meget til næste sæson og håber, at vi i fælleskab kan få nogle flere medaljer til Sydfyn. Ydermere glæder jeg mig til at se alle i Rise Sparekasse Arena igen,” siger Jacob Enevold til Svendborg Rabbits´ facebookside.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen