fbpx
Connect with us

Basketligaen

Svendborg henter udenlandsk forstærkning

Svendborg Rabbits offentliggjorde i går på deres facebookside, at de har hentet et udenlandsk fyrtårn. Der er tale om 25-årige Djery Jean-Baptiste, med kælenavnet “DJ”. En Big-man på 210cm fra Haiti. Det lyder som en klar forstærkning til truppen, hvor center-positionen har været den svageste position for dem, igennem de sidste sæsoner.

DJ har underskrevet en 2+1 aftale, hvilket betyder, at de sydfynske kaniner er garanteret ham i minimum 2 sæsoner.

Det er en spiller, som kommer ind uden at have spillet i en hel sæson. Sidste sæson skulle han have spillet i Australien, men dette blev ikke en realitet pga. Covid-19. Således også et stort spørgsmålstegn i, hvilken form han kommer til Sydfyn i.

Før hans profesionelle karriere spillede han Division 1 i NCAA, for Vanderbilt og UMASS. Relativt store skoler, hvilket kun gør denne signing endnu mere interesant.

Det forlyder, at han skulle være en fantastisk defensiv spiller, men trænerstaben i Svendborg ser det også som en fin mulighed for at udvikle ham rent offensivt.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen