fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg henter Rozzell-erstatning

Svendborg Rabbits har netop offentliggjort, at de henter en spændende amerikaner til klubben i form af Cameron Jones. Jones har fået en et-årig kontrakt med klubben.

Han bliver kaldt Cam Jones, og han er netop blevet færdig på Radford University, hvor han har spillet de to seneste år, mens han har læst kommunikation. Inden da gik han på junior college på Brunswick Community College i North Carolina.

Cam Jones er 194 centimeter høj, og han spiller primært guard, men kan også bruges som small forward. Han er 22 år gammel, og kommer til Svendborg direkte fra college, hvorfor det bliver hans første professionelle klub nogensinde.

Jones er en aldeles atletisk herre, der både er hurtig og kan hoppe afsindigt højt. Han er særligt offensivt en dygtig spiller, hvor han har et godt skud og kan tage bolden til ringen. En dygtig scorer, der vil få meget ansvar grundet Rozzells afgang.

Jones snittede i junior college 20,1 point, 6,2 rebounds og 1,7 assists per kamp. Det fandt NCAA Division 1 universitet Radford interessant, og de gav ham derfor en plads på holdet.

I hans første sæson på Radford startede han på bænken og spillede 17,9 minutter per kamp. Her blev det til et snit på 8,5 point og 2,8 rebounds, mens han skød fine procenter (49,1 FG %, 43,7 3P %).

Hans anden sæson og hans senior year på Radford startede han inde i 28 ud af 31 kampe, og han blev en stor profil på holdet, hvor han blev holdet mest scorende spiller. Han spillede 28,8 minutter i snit, hvor han snittede 14,9 point, 4,5 rebounds, 1,4 assists og fine procenter endnu en gang (dog lidt lavere end året før). I denne sæson havde han også career-high, da han scorede 35 point i en sejr over Campbell. Blandt andet på seks ramte trepointsskud.

Jones glæder sig til livet i Svendborg, og klubben har dermed de første to amerikanere på plads til næste sæson. Darious Lee Moten fortsætter i klubben, og mon ikke de to kan fyre op for lidt af et show i Kaninhulen? De har begge dunke-kvaliteterne med sig!

Direktøren for Svendborg Rabbits, Troels Mortensen, ser frem til den nye spiller:
”Vi får en alsidig spiller ind, der kan spille flere positioner, og som har bevist hans værd i forhold til at kunne lægge nogle point i kurven,” udtaler Mortensen til Fullcourt.dk

Tjek her nogle highlights af Cam Jones fra sæsonen der gik.

Skrevet af

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Mandag aften vandt Jakob Hjorth sin første kamp som cheftræner for Horsens IC, da de slog Rabbits med 91-93 i Svendborg.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Jacob Hoffman hos BC Copenhagen til klubben. Det oplyser sydfynboerne i en pressemeddelelse.

Basketligaen

Torsdag blev der taget hul på slutspillet i Basketligaen, og Svendborg Rabbits fik den start, de havde håbet på, men det holdt hårdt mod...

Basketligaen

Svendborg Rabbits sejrede overbevisende, da BMS Herlev onsdag var på besøg i Kaninhulen. Herlevvitterne fik aldrig ordentlig tag på Svendborg og kom aldrig foran...

Basketligaen

Fredag aften var der basketball i Forum Horsens. Hjemmeholdet tog imod Svendborg Rabbits. De resulterede i et intens opgør, som først blev afgjort i...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har været på rov i Aarhus hos Bears Academy efter en ny assistenttræner, og det har resulteret i, at klubben har ansat...

Bakken Bears

Gustav Knudsen gjorde forskellen, da Bakken Bears lørdag aften spillede sig i pokalfinalen for 19. gang i klubbens historie. Bjørnebanden slog de forsvarende pokalmestre,...