fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Storebror slog lillebror i aarhusiansk opgør

Bakken Bears tog tirsdag aften en pligtsejr mod Bears Academy. Bakken besejrede Academy med 100-63.

Foto: FIBA Europe Cup - fiba.basketball

Der var ingen slinger i valsen, da Bakken Bears tirsdag aften kørte Bears Academy over på deres fælles hjemmebane Vejlby-Risskov Hallen. Storebror slog lillebror med cifrene 100-63, men sejren til de forsvarende danske mestre var ikke den eneste overskrift fra kampen. I forbindelse med opgøret ramte 21-årige Magnus Møllgaard hele 100 kampe i Basketligaen.

En flot bedrift af stortalentet, der i kraft af sin dobbeltlicens både spiller for Bakken Bears og Bears Academy. Førstenævnte havde Møllgaard på holdkortet til tirsdagen opgør, og Bakken Bears kom flyvende fra start. Basketligaens førerhold tog hul på kampen med en føring på 25-8 efter kampens første ti minutter, og føringen blev blot udbygget i de næste ti minutter.

Bakkens Michel Diouf spillede en noget nær sublim første halvleg og spillede en central rolle i Bakkens store føring ved pausetid. Efter første halvleg var Bakken Bears komfortabelt i front, 49-22. Michel Diouf noterede sig for 19 point i første halvleg.

Chancerne for et comeback af akademiholdet så ikke gode ud, men det unge mandskab, anført af veteranen Keane Thomann, der har landet en plads på Team of the Month fra december, gjorde et fint forsøg i anden halvleg –  men det blev aldrig tæt. Bakken formåede at trække længere fra Bears Academy i tredje periode, mens fjerde periode var en jævnbyrdig affære.

Bakken Bears vandt kampen med 100-63.

Duel mellem Diouf og Thomann

Kampens topscorer var amerikanske Keane Thomann med 24 point. Næstmest scorende for gæsterne var Daniel Lilhauge og Gustav Rønneholt hver især med ti point.

Topscorer for Bakken Bears var senegalesiske Michel Diouf med 21 point. Jubilaren Magnus Møllgard lavede 8 point, 4 rebounds, 3 assists og 2 steals.

Marvelle Harris leverede en flot statline på 11 point, 4 rebounds, 5 assists og 4 steals.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...

Bakken Bears

Darko Jukic vandt torsdag aften endnu et dansk mesterskab med Bakken Bears. Hør interview med Bakken-profil her.

Bakken Bears

Bakken Bears er mestre for sjette sæson i streg, efter de torsdag aften slog Svendborg Rabbits med 77-81.