fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Stevnsgade tager vigtig sejr i bunden

Der var nærmest slutspilsstemning da Kildeskovshallen lagde lokaler til bundbraget mellem SISU og Stevnsgade, en kamp hvor vinderen kunne rykke meget tæt på slutspilspladsen.

Kampen blev lige så tæt og intens som man kunnet have håbet på. Holdene fulgtes ret godt ad i det meste af kampen, men Stevnsgade så dog ud til at være lidt mere oven på end hjemmeholdet. Lige omkring pausen kunne de bringe sig foran med ti point, men kampen var langt fra overstået.

Devon Cherry, som i øvrigt spillede en fin kamp gik pludselig amok med at par vanvittige treere i tredje periode, og så var kampen pludselig helt lige igen.

Som kampen nærmede sin afslutning blev dramatikken større og større, og ikke mindst gæsternes Adrian Moss havde store kampe under kurven, flere gange måske lige lidt over stregen med et par albuer hist og her. Han sloges godt med hjemmeholdets Ziko Grubovic, som han havde noget af en herrefight med. Begge scorede 22 point i kampen.

Ved stillingen 75-76 med tre minutter igen, blev presset dog for stort for hjemmeholdet, som ikke kunne holde hovedet koldt. Først var det Devon Cherry der lavede en usportslig fejl på Adrian Moss, og kort efter lavede Frederik Rungby en teknisk fejl fordi han slog bolden ud af hænderne på selv samme Adrian Moss, under et spilstop. Dermed kom Stevnsgade op med ti kort før tid, fordi SISU begyndte at fejle, men kunne ikke selv få bolden i kurven.

Selvom SISU var rygende varme bag treeren med 11 ud af 31 ramte skud, så blev fejl det store problem for dem. Stevnsgade kom på linjen intet mindre end 38 gange, og formåede at ramme 25 af dem.

Dermed sluttede det intense opgør med en vigtig sejr på 85-92 til Stevnsgade, som nu lægger lunt i svinget til en plads i slutspillet, hvor de kan se frem til en serie mod Bakken Bears. Intet er dog afgjort endnu, da SISU har fem kampe tilbage, og Stevnsgade har seks. Stevnsgade har dog en sejr mere end SISU, så det ser umådeligt svært ud for Gentofte-klubben.

Næste kampe for SISU er Næstved, Bakken, Svendborg og Horsens, som er lidt af et ubarmhjerigt program, for et hold der skal bruge minimum to sejre ud af de sidste fem, for at have en chance for at komme i slutspillet.

Stevnsgades program er dog ikke meget bedre. De møder i de næste tre Bakken, Svendborg og Horsens, inden de ramler sammen med Hørsholm og Randers, som nok er her de skal satse på at få en sejr der kan sikre dem pladsen i slutspillet. Sidste kamp er nemlig mod Team FOG Næstved.

Foto: Robert Dines Rasch

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears bliver et dansk stortalent rigere, idet de tirsdag har offentliggjort 16-årige Frederik Drejer Erichsen som ny spiller.

AKS Falcon

Årets finaleserie i Kvindebasketligaen står mellem AKS Falcon og SISU, der slog henholdsvis BMS Herlev og BK Amager ud.

AKS Falcon

SISU Basketball fik ikke et ben til jorden, da de på udebane søndag blev kørt over af de nykronede pokalmestre AKS Falcon med cifrene...

Nyhedsoversigt

Det står nu klart, at årets pokalfinale er mellem AKS Falcon og BMS Herlev. Sidstnævnte hold sikrede deres billet til pokalfinalen med en flot...

BK Amager

Ena Višo endte for anden gang i træk med en triple-double i en spændende kamp mod SISU, som Amager vandt stort med cifrene 80-57.

Bakken Bears

Hvordan synes du jeres sæson er forløbet indtil nu? Det spørgsmål har vi stillet til Basketligaens ti cheftrænere. Se deres svar lige her:

Aabyhøj IF

Grundet Covid-19-udbrud er weekendens to kampe i Kvindebasketligaen blevet udsat.

Aabyhøj IF

Sæsonen i Kvindebasketligaen er i fuld gang, og debutanterne AKS Falcon har fået en god start på tilværelsen i den bedste danske række. AKS...