fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Steffen Wich vender tilbage som head coach for Bakken Bears

Efter et par sæsoner med udenlandsk inspiration, som de selv beskriver det. Så er der nu blevet tid til at gå tilbage til de gamle dyder i Aarhus. Derfor bliver det en gammel kending i klubben, Steffen Wich der skal styrer tøjlerne for Bakke Bears i den kommende sæson. Men han bliver bestemt ikke alene om den opgave.

Han vil blive suppleret af Mathias Bach, som har assisteret head coach’ene over de sidste 6 sæsoner. Han vil få en ny titel i Bakken Bears, som en associeret head coach. Dermed vil mere ansvar ryge over på hans skuldre sammen med Steffen Wich.

Ikke nok med det så fortsætter også den tekniske coach, Jakob Freil, som har været i Bakken Bears i to årtier. Han skal fortsat have fokus på teamet og det sportspsykologiske funktioner.

I mindre stillinger ansættes de tidligere Bakken Bears-trænere Mads Sigersted og Ville Touminen som henholdsvis individuel træner og europæisk scout. Bakken Bears fortæller nemlig i deres pressemeddelse at de igen i år vil spille europæisk i FIBA Europe Cup.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på førstepladsen i Basketligaen, efter de torsdag aften slog Randers Cimbria med 83-71.

Bakken Bears

Der var fredag aften debut til Jakob Hjorth, som fik sin første kamp på bænken som Horsens IC-cheftræner, da Bakken Bears besøgte Forum Horsens,...

Bakken Bears

Den rutinerede Bears Academy-guard, Marius Sørensen, bytter Academy ud med Bakken Bears. Det skriver Bakken Bears på deres Facebookside.

Bakken Bears

Torsdag aften blev grundspillets sidste spillerunde afviklet. Bakken Bears fik en sejr mod BC Copenhagen på 93-69 og slutter dermed grundspillet på andenpladsen,

Bakken Bears

Randers Cimbria er alene på førstepladsen i Basketligaen. Det er en kendsgerning, efter de mandag aften besejrede Bakken Bears med 89-78.

Bakken Bears

Gustav Knudsen leverede endnu en stor præstation for Bakken Bears, da BK Amager lørdag tabte til de forsvarende danske mestre med cifrene 89-70.