fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Spanier fortsætter i Svendborg Rabbits

Svendborg Rabbits har været glade for deres spanske forward, som nu officielt forlænger med de sydfynske kaniner.

Damian Ocana - Chris Nielsen - Linda Hegelund Sørensen

Damian Ocana der kom til Svendborg sidste år fra Randers Cimbria har valgt at forlade med pokalmestrerne i endnu en sæson.

Pressemeddelelse: Damian havde sin første sæson hos kaninerne sidste år og endte med hæderlige 12,5 point per kamp.
Det er ikke nogen hemmelighed at der skulle noget tilvænning til rent spillemæssigt for Damian her i det Sydfynske, spillestilen er nemlig mere organiseret end han tidligere har været vant til.

Vi tror på vi i år ser en bedre Damian på banen, da han nu kender klubben ud og ind og ved hvad der forventes af ham fra både trænere samt holdkammerater, skriver klubben på deres officielle facebook side.

(Foto: Linda Hegelund Sørensen)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den kronjyske klub har valgt at stoppe samarbejdet med deres træner, Martin Knezevic, der kom til klubben i sommers.

Basketligaen

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne Skyler Flatten har efter en katastrofal start hos PAOK BC fundet ny klub. Fremover skal Flatten tørne ud for et...

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...