fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Sikker sejr til topholdende i Basketligaen

Svendborg Rabbits og Bakken Bears sejrede begge to sikkert i lørdagens opgør i Basketligaen mod henholdsvis Hørsholm 79ers og Værløse BBK.

Bakken Bears - Bænk - Per Wied

Efter en kort føring i starten af kampen var Hørsholm 79ers efterfølgende ikke i nærheden at at kunne vinde kampen. Kaninerne fra Svendborg Rabbits kørte denne sikkert hjem med resultatet 78-66.

Dermed har nordsjællænderne nu ikke vundet i de sidste 5 kampe, og man kan derfor godt begynde at tale om en lettere krise, der i sidste ende meget vel kunne koste dem en slutsspilsplads idet de efter nytår nærmest har været i fritfald ned af tabellen.

For hjemmeholdet var dagens bedste Will Paul med 19 points, 9 rebounds samt 4 assists og 4 steals, efterfulgt af Claus Magaard med 16 points og hele 4/4 fra trepointslinien, samt 4 steals. Johnell Smith skal med sine 13 point, 7 rebounds og 5 assists samt 3 steals selvfølgeligt også nævnes.

Hos Hørsholm 79’ers var det Brenton Butler der førte an med 16 point 3 asssist og 2 rebounds, samt Daniel Mortensen med sine 13 point, 5 rebounds og 3 assists.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Bakken Bears trak fra til sidst

Efter en tæt start på kampen trak de danske forsvarende mestre mere og mere fra i løbet af kampen, hvor der var mere fokus på at score point, end at dække forsvar som resultatet også fortæller.

Bakken Bears kunne i sidste ende skrive endnu en sejr på kontoen efter at have vundet 108-88 over Værløse BBK på hjemmebane i Aarhus. Bakken Bears var desuden uden Nicolai Iversen.

Jordan Clarke var helt klart Værløses bedste mand for med sine 35 point og 13 rebounds, 3 assist og 1 steal, mens Peter Møller supplerede med 14 point, 4 assist og 3 rebounds og 3 steals.

For hjemmeholdet lyste Brandon Penn op i angrebet med 24 point – heraf ti i sidste periode, samt 4 rebounds og 2 steals.  Chris Christoffersen scorede desuden 17 point på bare ti skud.

Værløses næste kamp er på næste lørdag, når netop Bakken Bears kommer forbi på Sjælland. Inden den kamp spiller Bakken Bears derimod to gange – tirsdag i Finland imod Kotka og torsdag hjemme imod Horsens IC.

Annonce. Scroll for at læse videre.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Bakken Bears

Bakken Bears har endnu ikke fået hul på bylden i Basketball Champions League. Onsdag måtte de i Jerusalem, Israel forlade banen med et 89-80...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.