fbpx
Connect with us

Basketligaen

Sebastian Åris vender hjem til kaninhulen

Efter en fremragende 20/21 sæson for Sebastian Åris var endnu et udenlands eventyr aktuelt for den 25-årige guard. Men det skulle blive en kort fornøjelse. For efter små to måneder i den tyske klub, Team Ehingen Urspring, vender Åris tilbage til Svendborg Rabbits.

Den 25-årige landsholds guard Sebastian Åris Petersen er tilbage på Svendborg Rabbits-holdkortet til den kommende sæson i Basketligaen.

Det lå ellers ikke i kortene, da han i sidste sæson blev kåret til “Årets danske spiller” og “Most improved Player” ved de årlige Fullcourt Awards.

For han var klar til hans andet udenlands eventyr. Danskeren havde landet en kontrakt hos tyske Team Ehingen Urspring.

Men mandag aften kunne Svendborg Rabbits afsløre, at Sebastian Åris kommer tilbage til den sydfynske klub.

På Team Ehingen Ursprings hjemmeside skriver klubben, at Sebastian Åris ønskede at ophæve sin kontrakt med den tyske klub på grund af personlige årsager.

I sidste sæson var Åris en vigtig brik for Svendborg Rabbits. Han var en af nøglespillerne, som var med til at skaffe den første medalje hjem til Svendborg siden 2017. Det blev også til imponerende statistikker for den 25-årige guard. Han snittede hele 15,7 points, 3,5 rebounds og 4,8 assists per kamp.

Sebastian Åris kommer formodenligt allerede i aktion, når Svendborg Rabbits hjemme tager imod Bears Academy den 22. septemper kl 19:00.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen