fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Sami Eleraky tager til Californien

Den 213 cm. høje, og nu tidligere Aalborg Vikings center Sami Eleraky, tager i den kommende sæson turen over Atlanten til USA. Her skal den 18 årige dansker forsøge sig med basketball på højt niveau for University of California i Berkely, Californien.

Klubben fra Californien forsøgte i første omgang at få fat på polske Przemyslaw Karnowski. Heldigvis glippede dette, og derfor kunne danske Sami Eleraky istedet for sætte sin underskrift, og udfylde hullet under kurven for klubben i den kommende sæson.

Cal Golden Bears spiller i Pacific 12 divisionen, også kendt som Pac12. En anden dansker, Jonathan Gilling der sidste år tog til USA og i denne sæson har tørnet ud for Arizona Sun Devils i netop samme divison, får dermed selskab af Sami Eleraky i den kommende sæson.

Sami Eleraky snittede i denne sæson i 25 min pr. kamp 6 point, 5,8 rebounds, og 0,9 blocks pr. kamp i 29 kampe.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Jonas Zohore og Sami Eleraky har begge skrevet kontrakt med hold i Spanien.

Aalborg Vikings

Aalborg Vikings har haft stor succes i Første Division de sidste to år, og nu har de så ambitioner om at vende tilbage til...

Internationalt

Efter godt en måned hos spanske La Roda har landsholdsaktuelle Sami Eleraky fundet ny arbejdsgiver.

Internationalt

Landsholdsaktuelle Sami Eleraky skifter Iberostar Tenerife ud med La Roda.

Internationalt

De danske spillere i de spanske rækker har været i aktion i weekenden, og vi har prøvet at danne et overblik over runden.

Internationalt

De danske spillere havde en rigtig god spillerunde i det spanske.

Internationalt

Det ser fornuftigt ud for de danske spillere i spansk basket.

Eurobasket

Den danske landstræner Erez Bittman har udtaget en 16-mands stor bruttotrup til de kommende landskampe mod Hviderusland og Sverige, hvor der er flere mulige...