Rekord Bakken smadrer Randers

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Bakken Bears leverede hertil aften en ordentlig afklapsning, da de slog Randers Cimbria med hele 127-89. Det betød også flere rekorder fra Bakken i en kamp, hvor der kun var et hold på banen. Det var en kamp om førstepladsen, og Bakken ledte efter revanche efter to nederlag i træk i ligaen til Randers.

Hurtig start og dominerende Bakken

Bakken kom ud til kampen som lyn og torden, og tog en hurtig 9-0 føring. Randers led under flere personlige fejl, og i sær Jeanne virkede helt ved siden af sig selv. Det blev hellere ikke nemmere af, at de manglede Josh Fortune til skade og Chris Nielsen på grund af karantæne. Bakken bankede derud af, ramte skud efter skud og spillede aggressivt forsvar. Tempoet blev presset helt i vejret, og det var kun Bakkens spillere, der kunne følge med, hvor især Efianayi og Evans så gode ud. Bakken endte perioden foran med 39-24.

Kampen blev allerede afgjort i starten af anden periode. Simon Bjørnebo sænkede to 3’ere i træk, og det slukkede den lille spillelyst Randers havde taget med til Aarhus. Bakken fortsatte det høje tempo og gik til pause med en føring på 72-37.

Cruise control og rekorder

Anden halveg blev taget på rent cruise control fra Bakken, der sikkert kørte kampen hjem uden de store problemer. Flere unge spillere blev givet chancen for begge hold, og det lykkedes for alle Bakken Bears spillere at komme på tavlen. Anfører Morten Sahlertz rundede 3000 point for Bakken og blev også holdets topscorer med 22 point. For Randers var det eneste lyspunkt Brantley Bynum, der sluttede kampen med 33 point og 9 rebounds.

Bakken satte flere rekorder i kampen:

  • Det var flest point i en kamp i denne sæson.
  • Flest point i en første halveg i klubbens historie.
  • Flest 3’ere i en kamp i ligaens historie med 22.

Næste opgave for Bakken er på søndag hjemme mod Svendborg Rabbits, mens Randers skal spille lørdag på hjemmebane mod Copenhagen Basketball.

Se andre spændende artikler