fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Rasmus Grøsfjeld – På banen skal de have tæsk

Det er et Svendborg-hold der på det seneste virkelig har fundet rytmen. De lå ellers og rodede rundt nede omkring 4.-5. pladsen i lang tid, men en solid slutspurt sikrede dem en 3. plads i Basketligaen. Nu venter Randers Cimbria, en modstander som er lidt speciel for en af Svendborg Rabbits spillere.

Rasmus Grøsfjeld Christensen startede nemlig sæsonen i Randers Cimbria, men en truende konkurs i klubben betød at han blev løst fra sin kontrakt, og kunne dermed vende tilbage til sin hjerteklub, Svendborg Rabbits.

“Ja, det har sgu været en underlig sæson, men mest af alt glæder jeg mig bare til at se dem alle sammen, så mange gange på kort tid! Det er kvartfinalen, så på banen skal de bare have tæsk. Jeg regner med at de har det på samme måde.” Fortæller han, og fortsætter:

“Vi er, efter en lang sæson, nået til playoffs, hvor gearet bliver sat en tand op, så jeg forventer en hård serie mod dem. Forhåbentlig kan vi komme videre fra kvartfinalen i 3 kampe, så vi har god tid til at forberede os til semifinalen.”

Læs også: Chris Nielsen: Vi skal holde kampene tætte

Som Chris Nielsen fortæller i ovenståene artikel, så er Svendborg Rabbits et hold der på papiret er stærkere på samtlige 12 positioner i truppen. Så derfor må Rabbits da også tage favoritværdigheden i denne serie.

“Det vil jeg da gerne give Chris ret i, men Randers er nok det hold i ligaen, der er bedst til at spille deres eget spil. Så hvis vi skal videre fra serien, skal vi kontrollere tempoet i kampen og stoppe deres fastbreaks. Hvis vi nøjes med at bytte scoringer med dem, bliver det en lang serie.” Forklarer Rasmus Christensen om hvad hans hold skal passe på når de møder Randers.

Han er heller ikke et sekund i tvivl, når snakken falder på hvor langt han tror Svendborg kommer i slutspillet. Og han har derudover et oddstip til Fullcourts læsere parat.

“Vi vinder finalen i 6 kampe. Til de af jeres læsere, der er glade for at oddse, så ender finaleserien således: W – W – L – W – L – W. Svendborg Rabbits, danske mestre 14/15.” Runder Rasmus Christensen af med at fortælle med et blink i øjet.

Vi koger op til dette opgør, og de andre i løbet af søndag og mandag. Så husk at kig forbi Fullcourt for seneste nyt om slutspillet.

Husk at deltage i vores konkurrence, hvor du kan vinde en cap til en værdi af 299 kr. fra Capstore eller bruge tilbudskoden fullcourtdk og få 20% rabat – Læs meget mere ved at klikke her.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...

Nyhedsoversigt

Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller, Tyrn Flowers, skal spille for den cypriotiske klub AEL Limassol BC.

Basketligaen

Formstærke Horsens IC vandt deres ottende kamp i træk i Basketligaen, da de besejrede Bears Academy med 56-88.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.