fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Player of the Month i Basketligaen: Sebastian Åris

Sæsonens tredje udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for december er Svendborg Rabbits-profilen Sebastian Åris.

Svendborg Rabbits-stjernen Sebastian Åris har gang i en god sæson. Han er kommet på Team of the Month to ud af tre gange, og nu er han efter en flot måned for første gang i denne sæson blev kåret som Player of the Month i Basketligaen. Sæsonens første to Player of the Month-priser gik til Khalil Ahmad (Horsens IC) og Reginald Kissoonlal (Randers Cimbria).

Player of the Month for december går altså til Sebastian Åris, og prisen giver tro på tingene for den danske landsholdsspiller.

“Jeg er rigtig glad for denne pris. Det giver da noget tro på, at jeg er med i toppen af Basketligaens spillere, men vi har et fælles mål som hold, og det er mest det, jeg har i øjne. At min rolle på holdet så medfører, at jeg kan vinde sådan en pris er nice,” fortæller Sebastian Åris til Fullcourt.dk. og uddyber:

“Jeg synes lige så meget, det afspejler den succes vi indtil videre har haft som hold. Vi har spillet som en homogen gruppe, og det er kommet mig til gode, da mine holdkammerater ved, hvor jeg kan lide at gribe bolden,” siger han

Svendborg Rabbits ligger lige nu i den sjove ende af tabellen. Deres ene amerikaner, Brandon Norfleet, har grundet en skade ikke været i kamp siden oktober sidste år, hvilket har gjort, at Åris har fået flere minutter på gulvet, og dem har han udnyttet til fulde.

“Brandon Norfleet har været skadet, og det har betydet ekstra minutter og flere bolde i mine hænder. Jeg er stolt over, at min træner og holdkammerater stoler nok på mig til at give mig bolden specielt i pressede situationen. Det giver mig selvtillid, at de har min ryg på den måde,” fortæller han.

Svendborg Rabbits befinder sig i øjeblikket på andenpladsen i Basketligaen. Det sydfynske mandskab gik gennem december ubesejret med fire sejre.

Sebastian Åris snittede 21 point, 7,3 assists, 2,8 rebounds og 1 steal i de fire kampe i december.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Internationalt

Sebastian Åris og Saskatchewan Rattlers åbnede i nat sæsonen i den canadiske liga med en sejr i en tæt kamp mod Niagara River Lions,...

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Internationalt

Rapperen J. Cole har skrevet under med Scarborough Shooting Stars i den canadiske liga, som Basketligaens MVP Sebastian Åris også skal spille i sommeren...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...