fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Planer om ny kaninhule møder modstand i Svendborg

Svendborg Idrætscenter som også er kendt under kælenavnet Kaninhulen (Foto: Daniel Lambertsen)

SVENDBORG: For godt en måned siden stod folk i kø for at komme ind i Svendborg Idrætscenter til finaleserien mellem Rabbits og Bakken Bears. Nogle fik en billet mens andre måtte gå skuffede hjem, da der simpelthen ikke kunne findes mere plads i hallen, der har en kapacitet på ca.1500 pladser. Kort efter kom den positive melding fra byens borgmester Curt Sørensen (S), at man sammen med GOG skal se nærmere på mulighederne for en ny opvisningshal til begge klubber med 2500-3000 tilskuerpladser. Men den idé møder nu modstand i byrådssalen, da for tiden er gang i et større ombygningsprojekt af Gymnastikhøjskolen i Ollerups hal.

Vi har drøftet det i bestyrelsen (venstres, red.) og mener ikke, at tiden er inde til at bygge en hal, når vi ved, at den i Ollerup er ved at blive en realitet, siger bestyrelsesformand i Venstre Svend Rosager til Fyns Amts Avis.

Læs også: Borgmester støtter idéen om ny hal

Kovending fra Venstre
Hallen i Ollerup kommer til at rumme 3000 siddepladser og 500 ståpladser, når den igangværende ombygning er færdig, som gerne skulle gøre den nuværende hal til en arena. Derfor mener bestyrelsesformanden heller ikke, at der er behov for endnu en hal.

Så ville vi få to opvisningshaller, som kan stort set det samme og har stort set samme størrelse. Skal de så kæmpe mod hinanden om de samme arrangementer, siger Svend Rosager til Fyns Amts Avis.

Efter borgmesterens udmelding om et nyt hal-projekt i maj måned, lød melodien fra Venstre ellers noget anderledes. Dengang var fra Venstre ”ingen tvivl om, at vi mangler en opvisningshal i Svendborg”, mens der nu ser ud til at være kommet andre boller på suppen hos Venstre i Svendborg, der henviser Rabbits den nye hal i Ollerup, hvis der igen skulle opstå behov for ekstra tilskuerpladser som under dette års finaler. Som udenforstående kan man kun under sig over, at byens politikere ikke satser mere på at give Svendborgs eneste top-hold indenfor sport, de mest optimale rammer.

[poll id=”28″]

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der kom vigtige point i hus, da Svendborg Rabbits besejrede Værløse Blue Hawks med 88-83 i Kaninhulen i Svendborg.

Basketligaen

I kampen om tredjepladsen blev det Team FOG Næstved, der kunne trække sig sejrrigt fra opgøret. De vandt opgøret med 92-102 over Svendborg Rabbits,...

Bakken Bears

Klasseforskellen var igen for stor, da Bakken Bears mandag udspillede Svendborg Rabbits med 100-70.

Basketligaen

Randers Cimbria var lige ved at smide sejren på gulvet mod Svendborg Rabbits, men sluttede kampen godt af og sejrede med 83-91 på udebane....

Basketligaen

Formstærke Horsens IC tog mandag endnu sejr, da de besejrede Svendborg Rabbits med 76-83. Med sejren rykker Horsens IC igen op på ligaens førsteplads.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks var tæt på at levere et sensationelt comeback mod Svendborg Rabbits torsdag aften. De var nede med hele 16 point i...

Basketligaen

Svendborg Rabbits profilen, Jacob Enevold Jensen, indstiller sin professionelle basketballkarriere med øjeblikkelig virkning. Han har spillet på sydfyn siden august 2017.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.