fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Planer om ny kaninhule møder modstand i Svendborg

Svendborg Idrætscenter som også er kendt under kælenavnet Kaninhulen (Foto: Daniel Lambertsen)

SVENDBORG: For godt en måned siden stod folk i kø for at komme ind i Svendborg Idrætscenter til finaleserien mellem Rabbits og Bakken Bears. Nogle fik en billet mens andre måtte gå skuffede hjem, da der simpelthen ikke kunne findes mere plads i hallen, der har en kapacitet på ca.1500 pladser. Kort efter kom den positive melding fra byens borgmester Curt Sørensen (S), at man sammen med GOG skal se nærmere på mulighederne for en ny opvisningshal til begge klubber med 2500-3000 tilskuerpladser. Men den idé møder nu modstand i byrådssalen, da for tiden er gang i et større ombygningsprojekt af Gymnastikhøjskolen i Ollerups hal.

Vi har drøftet det i bestyrelsen (venstres, red.) og mener ikke, at tiden er inde til at bygge en hal, når vi ved, at den i Ollerup er ved at blive en realitet, siger bestyrelsesformand i Venstre Svend Rosager til Fyns Amts Avis.

Læs også: Borgmester støtter idéen om ny hal

Kovending fra Venstre
Hallen i Ollerup kommer til at rumme 3000 siddepladser og 500 ståpladser, når den igangværende ombygning er færdig, som gerne skulle gøre den nuværende hal til en arena. Derfor mener bestyrelsesformanden heller ikke, at der er behov for endnu en hal.

Så ville vi få to opvisningshaller, som kan stort set det samme og har stort set samme størrelse. Skal de så kæmpe mod hinanden om de samme arrangementer, siger Svend Rosager til Fyns Amts Avis.

Efter borgmesterens udmelding om et nyt hal-projekt i maj måned, lød melodien fra Venstre ellers noget anderledes. Dengang var fra Venstre ”ingen tvivl om, at vi mangler en opvisningshal i Svendborg”, mens der nu ser ud til at være kommet andre boller på suppen hos Venstre i Svendborg, der henviser Rabbits den nye hal i Ollerup, hvis der igen skulle opstå behov for ekstra tilskuerpladser som under dette års finaler. Som udenforstående kan man kun under sig over, at byens politikere ikke satser mere på at give Svendborgs eneste top-hold indenfor sport, de mest optimale rammer.

[poll id=”28″]

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har lige nu gang i en positiv stime af sejre. Torsdag sejrede de for tredje gang i streg, da de slog Holbæk-Stenhus.

Internationalt

Oscar Jørgensen har sat ord på tankerne omkring sit skifte til Island, og han er kommet godt fra land

Basketligaen

Svendborg satte lørdag eftermiddag BC Copenhagen på plads i egen hule, og sende københavnerne tilbage over Storebælt med et stort nederlag

Basketligaen

Svendborg Rabbits fik sig fredag aften en tiltrængt sejr over Bakken Bears Academy.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks kravler op mod toppen af tabellen med ny overraskende sejr. Denne gang sejrede Blue Hawks mod et uinspirerende Svendborg Rabbits-mandskab.