fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Philip Hertz bliver i Næstved

For nyligt meldte direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, ud, at der ville ske en større udskiftning i truppen i forbindelse med ansættelse af klubbens nye træner, Milan Skobalj. Nu har man forlænget med en af de bærende kræfter. Philip Hertz bliver i klubben.

Til klubbens egen Facebook-side udtaler Philip Hertz, at han er glad for at fortsætte i klubben, nu hvor han skal have Milan Skobalj som træner. De to har en fælles fortid i Hørsholm. Derudover ser han et stort potentiale i klubben i form af et professionelt og ambitiøst set up, samt muligheden for at spille i den nye Arena foran mange tilskuere.

Læs også: Blog – Svingdøren i Team FOG Næstved er igang igen

Den nye head coach, Milan Skobalj, udtaler ligeledes, at han er glad for at Philip fortsætter i klubben, hvor han ser frem til, at Philip skulle være blevet en mere komplet spiller siden deres fælles tid i Hørsholm.

Derudover er det sikkert af talentet Mads Bonde er tabt for sydsjællænderne. Han fortsætter karrieren i Spanien.

Foto: Vildmedfoto.dk

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Bakken Bears

Team FOG Næstved besejrede Bakken Bears for anden gang i den igangværende sæson. Den her gang sluttede kampen 90-84 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Den tidligere Næstved-spiller, Che Bob, har allerede fremtiden på plads. Bobs næste destination bliver Mexico, hvor han skal spille for Pioneros de Los Mochis.

Basketligaen

Team FOG Næstved hentede en pligtsejr over BK Amager i den sidste runde af grundspillet i Basketligaen. Kampen sluttede 92-116 til Team FOG Næstved.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede en brag kamp, men Team FOG Næstved blev for stor en mundfuld for dem. Opgøret sluttede 66-108 til Næstved.

Basketligaen

Team FOG Næstved har skrevet under med 24-årige Jagan Mosely. Mosely er hentet til klubben som erstatning for Che Bob.

Basketligaen

Sæsonens fjerde udgave af Fullcourt Player of The Month er på banen, og vinderen af prisen for januar er Team FOG Næstveds Rodney Chatman.

Bakken Bears

Det er blevet tid til at kåre sæsonens fjerde udgave af Team of the Month i Basketligaen. Se, hvem der er kommet på holdet,...