fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Overbevisende Bakken-sejr over Stevnsgade

Selvom at Stevnsgade SuperMen bed fra sig i det første opgør i Basketligaens kvartfinaler mod Bakken Bears mandag aften, vandt aarhusianerne kampen sikkert med 177-66.

Gæsterne fra København fulgte god med hjemmeholdet de første 15 minutter. Men herefter var der intet at stille op mod de mægtige og ustoppelige bjørne, der lidt efter lidt øgede føringen til det der blev en sejr på hele 51 point.

Stevnsgade SuperMen kunne intet stille op, og havde rigtige store problemer med at ramme deres skud under kurven, og heller ej fra distancen lykkedes det dem dog at finde vej til ringen. I Bakken-lejren var situationen dog helt anderledes, i og med at bjørnene ramte imponerende 75% for 2-point, og hele 48% bag trepointslinien.

Topscorer for Bakken Bears blev Morten Sahlertz med 22 point, efterfulgt af Michel Diouf og med 20 point, Lærke med 16 point og Darko Jukic med 14.

For Stevnsgade blev Alonzo Brooks topscorer med 17 point, mens Bruno Cingala-Mata scorede 12 point, suppleret med 7 rebounds.

Næste kamp er torsdag den 17. marts kl. 17.30, hvor Stevnsgade SuperMen denne gang er på hjemmebane. Vinder Bakken Bears også dette opgør, står de meget godt til at snuppe kvartfinale serien 3-0 på hjemmebane i næste uge.

Foto: Vildmedfoto.dk

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne Skyler Flatten har efter en katastrofal start hos PAOK BC fundet ny klub. Fremover skal Flatten tørne ud for et...

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Bakken Bears

Det gik uden problemer for Bakken Bears, der onsdag aften var på besøg hos Holbæk-Stenhus. Selv med flere erfarne spillere ude formåede Bjørnene alligevel...

Bakken Bears

Bakken Bears er fortid i denne sæsons udgave af FIBA Europe Cup, men der er gode nyheder for Bakken Bears omkring deres seks kampe...

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Bakken Bears

Bakken Bears fik endelig smagt sejrens sødme i denne sæsons FIBA Europe Cup, da de besejrede FC Porto i vanvittig stil. Bjørnene sejrede efter...

Bakken Bears

Bakken Bears måtte onsdag se sig slået af tyrkiske Manisa BBSK for anden gang i dette efterår. Hjemmeholdet vandt kampen 85-80.