fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Offseason review – Stevnsgade SuperMen

De nye drenge i klassen bliver i denne sæson Stevnsgade Supermen. Basketligaen har i mange år været deres drøm og ambition, og i år lykkedes det endeligt at sætte de rigtige rammer for at fuldføre missionen.

Med alle spillere på plads var holdet på en team-bulding tur til Serbien og byen Niš for at varme op til sæsonstart.

En ting er dog svært at sige om Stevnsgade, og det er hvordan de kommer til at klare sig i den bedste danske række. Kigger man på trupkortet har de dog bestemt nogle interessante spillere.

Store dele af Stevnsgade holdet ligner det hold der kvalificerede sig til Basketligaen sidste sæson. Dem krydret med nogle nye kræfter giver dem et interessant karaktertræk, og spillestil der bestemt bliver interessant at følge i den kommende sæson.

Stevnsgade vandt 1. division og en plads i Basketligaen sidste sæson - Foto: Robert Dines Rasch

Stevnsgade vandt 1. division, og dermed en plads i Basketligaen i sidste sæson – Foto: Robert Dines Rasch

Mikael Vincents Nielsen valgte at sige tak til SISU efter fem sæsoner i den rød/hvide trøje, og sige ja tak til tilbuddet fra hans gamle holdkammerat og nye cheftræner Mickey Dennis om at være lederen på guardpladsen i Stevnsgade i den kommende sæson. Med Vincents bag roret får københanerne en masse erfaring, og en dygtig guard.

Udover Vincents har den aldrende Martin Hermansen med sine 39- år, samt Rasmus Nørgaard, Nicolas Christensen og sidst men ikke mindst Mads Bloch der altså bliver genforenet med en af sine rigtig gode venner udenfor banen, Mikael Vincents, også erfaring fra Basketligaen.

Samtidigt skulle den tidligere Randers Cimbria center fra 2006/2007 sæsonen, Adrian Moss, i følge vores oplysninger være på vej tilbage til Danmark og Stevnsgade, og han fremgår da også på holdfotoet. Er han på toppen kunne han hjælpe københavnerne gevaldigt. I sin sæson i Randers snittede han 25.4 point, og 11.4 rebounds pr. kamp. Moss er dog ikke blevet yngre siden sidst, og om han har samme niveau må tiden.

Ind er også hentet de to unge David Balaton fra Hørsholm og Ugis Promolds fra SISU. Disse bliver dog næppe dem der skal bære holdet og få mange minutter. Alt i alt har man altså kunnet holde på samme stamme som sikrede oprykningen, med et par nye ansigter.

Forventet starting 5
PG: Mikael Vincents Nielsen
SG: Nicolas Christensen
SF: Jonel Palou Visaq
PF: Mads Bloch
C: Adrian Moss

[table id=43 /]

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Dansk Basket

Real Madrid levede op til favoritværdigheden, da de torsdag i Minicopa Endesa fik nedlagt Unicaja Malaga med danske August Engelhardt Møller på holdet. Møller...

Dansk Basket

Falcon-talentet August Engelhardt Møller fik en suverænt debut for Unicaja Malaga i Minicopa Endesa, da han med en flot double-double førte sit hold til...

Dansk Basket

14-årige August Engelhardt Møller skal i denne uge deltage i den spanske ungdomsturnering Minicopa Endesa, hvor han skal tørne ud for Unicaja Malaga.

BMS Herlev

Natten til tirsdag indledte Marqus Mitrovic Marion sin collegekarriere for Wake Forest University, da han trådte ind fra bænken og spillede 29 minutter i...

Basketligaen

1. divisionsholdet Vejen Basketball Klub drømmer om at rykke op i Basketligaen. Derfor har klubben nedsat et Advisory board, der skal hjælpe klubben på...

Dansk Basket

Virum Basketball Klub har ansat Pascal Colman som ny sportschef. Colman bliver dertil også træner i klubben.

Dansk Basket

For første gang runder medlemstallet 20.000 medlemmer i danske basketball klubber. Det viser tal fra Dansk Idrætsforbund.

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...