Nicolai Iversen og Bakken Bears forlænger samarbejdet

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Netop som de nykårede danmarksmestre har fået medaljerne om halsen er den første aftale i hus for den kommende. En af holdets aller største profiler har nemlig forlænget kontrakten med 2+1 år.

 

Spilleren der er tale om er Nicolai Iversen der på trods af sine 34-år og 6-DM titler, fem med Bakken Bears, og én med Svendborg Rabbits er sulten efter mere succes i Aarhus. Den nye kontrakt med Bakken Bears bliver desuden højest sandsyndeligt den sidste for den rutinerede dansker.

– Hvis jeg skulle prøve noget andet i min karriere på nu værende tidspunkt, så skulle det virkeligt være noget ekstraordinært. Det Bakken kan sætte sammen for mig er meget mere værd end det, jeg kan få andre steder. Her tænker jeg på alle de ting uden for basketballbanen, udtaler Nicolai Iversen til Aarhus stiftstidende.

Læs også: Andreas Jakobsen stopper efter sin 7. DM-titel 

Bakken Bears sportsdirektør, Michael Piloz har kun store, og rosende ord om sin danske profil efter at have indgået en ny kontrakt for de kommende år to år, og fortæller til avisen at Iversen vel nok er den mest professionelle spiller, som klubben nogen sinde har oplevet. Læs hele interviewet ved at klikke her.

Nicolai Iversen har i sine 36 kampe i denne sæson i Basketligaen snittet 12.6 point, 5.1 rebounds og 2.7 assist pr. kamp, imens han i 12 EuroChallenge kampe leverede 8.6 point, 5.3 rebounds og 2.2 assist pr. kamp.

(Foto: Per Wied)

Se andre spændende artikler