Næstved kom ned på jorden igen i Aarhus

Efter mandagens sejr over topholdet Randers, ramte hverdagen Team FOG Næstved, da holdet blev sendt hjem fra Aarhus med et nederlag.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Det er ikke ofte, at Næstved vinder, når de møder Bakken Bears, og torsdagens kamp i Aarhus var ingen undtagelse. Hjemmeholdet kunne give fredagens fødselar, Steffen Wich, en tidlig fødselsdagsgave. Bakken Bears vandt med 95-79. Husk at du kan se basketball og meget andet via streaming på flere platforme.

Igen i år havde netop kampen mellem Bears og Næstved sit velkendte tøjbamsekast til fordel for Børnenes Kontor. I år kom det efter en trepointsscoring fra Darko Jukic.

Selvom gæsterne var godt med i 2. Halvleg, så var der aldrig tvivl om udfaldet af kampen. Allerede ved pausen af kampen førte Bjørnene med 13 point, og i sidste ende lykkedes det værterne at nuppe sejre i alle fire perioder.

Nimrod Hilliard blev kampens topscorer med 17 point efterfulgt af gæsternes Carlos Mateo med 16 point. Jonathan Galloway havde en solid double-double med 13 point og 12 rebounds krydret med seks block.

Se andre spændende artikler