fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mikkel Plannthin: – Vi startede med for lidt tempo

Svendborg Rabbits var lørdag eftermiddag på besøg på sydsjælland, hvor Team FOG Næstved skulle forsøge at stoppe deres sejrsstime. Desværre var Næstved langt fra det niveau, der skulle til for at slå kaninerne, og dermed fik Svendborg endnu en sejr på kontoen, og er nu oppe på 7 sejre på stribe efter resultatet 75-80.

Mikkel Plannthin forklarede Fullcourt efter kampen, hvorfor holdet startede sløvt i første periode, hvor Team FOG Næstved for det meste havde spillet.

Jeg ved ikke om vi starter skidt, Næstved er et rigtigt godt hold, med en god træner og en tough hjemmebane, så det var fra start en svær kamp. Vi var måske lidt på hælene i starten, og havde for lidt tempo i vores angrebsspil.

Vi forventede at Næstved kom ud klar fra start, de havde lige tabt en kamp som de helt sikkert selv mente at de burde have vundet, så der var ingen tvivl om at vi forventede at de kom ud med en masse energi på deres hjemmebane.

Efter nogle småjusteringer fik kaninerne dog endelig styr på kampen, og overtog fuldstændig styringen i anden halvleg, hvor hjemmeholdets spillere mentalt stadigvæk var i omklædningsrummet til pause, idet spillet slet ikke fungerede for dem.

Det er helt klart at vi får rebounded bedre og dermed også kommer ud at løbe. Jeg synes vi har nogle rigtig gode spillere i transition, blandt andet Adam og Donald er rigtigt svære at stoppe når de har bolden i fart.

På trods af at kaninerne vandt og har nu 7 sejre på stribe, har spillet ikke helt været overbevisende i alle minutter. Det har været svingende præstationer, hvor flere hold har kunnet drille fynboerne. Dog har kaninerne haft et højt bundniveau.

Jeg tror at vi skal prøve at blive ved med at bygge på nogle af de gode ting vi har vist i perioder. Så snart vi holder vores modstander til et skud og får bevæget boldet hurtigt i angrebet så synes jeg at det ser godt ud. Og så har vi nogle uprovokerede fejl/turnovers hvor vi skal være lidt mere fokuseret og få elimineret dem.

Klik her for at se stats fra kampen.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort