fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mikkel Plannthin: – Vi startede med for lidt tempo

Svendborg Rabbits var lørdag eftermiddag på besøg på sydsjælland, hvor Team FOG Næstved skulle forsøge at stoppe deres sejrsstime. Desværre var Næstved langt fra det niveau, der skulle til for at slå kaninerne, og dermed fik Svendborg endnu en sejr på kontoen, og er nu oppe på 7 sejre på stribe efter resultatet 75-80.

Mikkel Plannthin forklarede Fullcourt efter kampen, hvorfor holdet startede sløvt i første periode, hvor Team FOG Næstved for det meste havde spillet.

Jeg ved ikke om vi starter skidt, Næstved er et rigtigt godt hold, med en god træner og en tough hjemmebane, så det var fra start en svær kamp. Vi var måske lidt på hælene i starten, og havde for lidt tempo i vores angrebsspil.

Vi forventede at Næstved kom ud klar fra start, de havde lige tabt en kamp som de helt sikkert selv mente at de burde have vundet, så der var ingen tvivl om at vi forventede at de kom ud med en masse energi på deres hjemmebane.

Efter nogle småjusteringer fik kaninerne dog endelig styr på kampen, og overtog fuldstændig styringen i anden halvleg, hvor hjemmeholdets spillere mentalt stadigvæk var i omklædningsrummet til pause, idet spillet slet ikke fungerede for dem.

Det er helt klart at vi får rebounded bedre og dermed også kommer ud at løbe. Jeg synes vi har nogle rigtig gode spillere i transition, blandt andet Adam og Donald er rigtigt svære at stoppe når de har bolden i fart.

På trods af at kaninerne vandt og har nu 7 sejre på stribe, har spillet ikke helt været overbevisende i alle minutter. Det har været svingende præstationer, hvor flere hold har kunnet drille fynboerne. Dog har kaninerne haft et højt bundniveau.

Jeg tror at vi skal prøve at blive ved med at bygge på nogle af de gode ting vi har vist i perioder. Så snart vi holder vores modstander til et skud og får bevæget boldet hurtigt i angrebet så synes jeg at det ser godt ud. Og så har vi nogle uprovokerede fejl/turnovers hvor vi skal være lidt mere fokuseret og få elimineret dem.

Klik her for at se stats fra kampen.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Jan Hricko er fortid som assistenttræner for Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

Basketballmediet Eurobasket.com har uddelt en række sæsonpriser for Basketligaen. Se dem alle lige her.

Bakken Bears

Næste sæson kommer igen til at byde på ENBL-deltagelse for Bakken Bears, der dermed vil forsøge at forsvare den europæiske titel fra den netop...

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.