fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Mesterne sikkert videre til semifinalen

Tredje gang var ikke lykkens gang for Aalborg Vikings der igen måtte se sig slået af bjørnene fra Aarhus.

Joe Burton - Per Wied

De forsvarende danske mestre spillede sig her til aften sikkert videre til semifinalen efter deres tredje sejr i streg over Aalborg Vikings.

Endnnu engang formåede Bakken Bears at vinde sikkert over aalborgenserne i kvartfinalen, og endnu engang formåede vikingerne ikke at få flere spillere involveret i kampen for at en sejr kunne være mulig. Vikingerne kæmpede dog endnu engang bravt i hele kampen, men dette var bare ikke nok mod mægtige Bakken Bears.

Joey Haywood blev desuden for tredje kamp i træk lukket helt ned af bjørnene med blot 9 point, imens hans to amerikanske holdkammarater Hilary Haley fik 31 point, og Joe Burton 21 point. For Bakken Bears var Brandon Penn brand varm med sine 24 point, 6 rebounds og 2 assist.

Bakken Bears vandt kampen uden de store problemer med resultatet 98-78 og venter nu på deres modstander i semifinalen som skal findes i kvartfinaleserien mellem Horsens IC og Team FOG Næstved som lige nu står 1-2.

Annonce. Scroll for at læse videre.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.