fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Medie: Basketligaens Steph Curry på vej til Grækenland

Ifølge et græsk medie skifter Bakken Bears-profilen Skyler Flatten til PAOK BC efter en flot sæson i Danmark.

Foto: Kim Haugaard - FRAME2

Skal man tro den græske journalist Christos Tsaltas fra Sportal.gr forlænger Skyler Flatten ikke sin aftale i Aarhus hos Bakken Bears.

Ifølge det græske medie er Skyler Flatten nemlig tæt på at skrive under på en kontrakt med PAOK BC, der udover den bedste græske liga også deltager i Basketball Champions League.

Flatten, der var Basketligaens udgave af Stephen Curry i sidste sæson qua hans evner fra trepointsland, kom til Bakken halvvejs inde i sæsonen som erstatning for Tony Carr, der var blevet solgt til en israelsk klub i en rekordhandel, og Flatten var et frisk pust til Bakken-mandskabet, der gik hen og vandt The Double.

Flatten snittede 11,6 point og 2,4 rebounds per kamp og skød hele 45% bag treeren for Bakken i sidste sæson.

Før Danmark har Flatten spillet i Sverige, Tyrkiet og NBA G League.

Se Flatten´s highlights fra sidste sæson her:

 

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at...

Bakken Bears

Bakken Bears begrænsede Landstede Hammers til lave 56 point, men alligevel måtte de gå tomhændet fra tirsdagens European North Basketball League-brag.

Bakken Bears

Bakken Bears meddeler tirsdag, at der er få billetter tilbage til braget i ENBL mod hollandske Landstede Hammers.