fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mathias Kelly bliver i Svendborg Rabbits

Den 20-årige danske guard fortsætter dermed karrieren hvor det hele startede.

Mathias Kelly har skrevet under på en toårig kontrakt med fynboerne, hvilket betyder, at Kelly går ind til sin femte sæson i det fynske hos Svendborg Rabbits.

Kelly er da også tiltænkt en stor rolle på point- og shooting guard positionen for næste sæson, og han nu den tiende mand i truppen for Svendborg Rabbits, som de sætter navn på.

Den 20-årige danske point guard, der er opvokset i Svendborg Rabbits’ egne rækker, nemlig akademiet SBBC, har spillet 67 kampe for fynboerne. I sidste sæson snittede Kelly 2,9 point og 1,3 assist. Kelly debuterede tilbage i 2012/13-sæsonen. Han har haft en sæson over atlanten, hvor han i sæsonen 2015/16 spillede for Spire Institute i Ohio.

Svendborg har nu en god kerne af stærke danske spillere såsom Mikkel Plannthin, Sebastian Åris, Jacob Enevold og nu Mathias Kelly. Udover disse, så har man også rutinerede kræfter i Claus Magaard og Rasmus Grøsfjeld Christensen, også kaldet The Moose.

Rabbits skulle angiveligt arbejde på, at tilføje en amerikaner til power forward positionen, udover dette ønsker man også at tilføje flere danske talenter til holdkortet.

Foto: Boba Keseric – Fullcourt.dk

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Nyhedsoversigt

Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller, Tyrn Flowers, skal spille for den cypriotiske klub AEL Limassol BC.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.

BC Copenhagen

1/8-delsfinalerne af Landspokalen blev spillet i weekenden. Der blev spillet kampe mellem hold i Basketligaen og hold fra toppen af første division.

Basketligaen

Kaninerne har fået endnu en ny mand at stille på banen, efter man har hentet forwarden Dylan van Eyck til truppen.

Basketligaen

Vi mødte Andreas Mortensen efter kampen mod Start Lublin i ENBL, og den unge dansker delte sine tanker om kampen, deltagelsen i ENBL og...