fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Lindberg: Hørsholm spiller godt på hjemmebane

Bakken Bears vandt som forventet den første kamp i kvartfinalen imod Hørsholm 79ers på hjemmebane torsdag aften. Det var dog først i tredje periode at bjørnene for alvor viste tænder, og trak væk fra gæsterne. En rigtig god tredje periode af bjørnene der endte 32-12 gav dem nemlig en komfortabel føring og efterfølgende sejr på 93-70.

Bogdan Karaicic cheftræner for Hørsholm udtalte før slutspillet at han glædede sig til at have den fulde trup klar til slutspillet. Hans ønske skulle dog vise sig ikke at blive opfyldt idet Hørsholm kom til Aarhus uden Rob Fields og Rasmus Stolbjerg. Ikke nok med det, kom Brenton Butler heller aldrig på banen, da han døjer med en skade. Det var derfor et meget svækket Hørsholmhold, der på trods af de mange skader formåede at spille op imod bjørnene i hele første halvleg.

Hørsholm starter godt og går aggressivt til værks – især i forsvaret står de godt i begyndelsen af kampen. De rammer en del lay-ups i første periode som gør at de kommer foran et godt stykke hen i første halvleg.

Efter halvlegen får vi godt styr på vores spil og får Hørsholm til at lave en del turnovers som giver points til os. Som helhed var kampen rimelig fysisk og begge hold gik til stålet.

Udtaler Christian Lindberg om torsdagens opgør imod Hørsholm 79ers og fortsætter:

Synes ikke på nogen måde vi undervurderede dem, men de startede kampen mere aggressivt end vi gjorde og det var som om vi lige skulle igang og det tog lidt over en periode for os.

Bjørnene havde en helt og aldeles fantastisk tredje periode, som de vinder med tyve point 32-12, og dette var ifølge Lindberg pga. af det store pres der blev lagt på gæsterne fra start af.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Der blev snakket i halvlegen om at vi skulle blive ved med at spille aggressivt forsvar og presse bolden fremad i angrebet som vores koncept har været siden Wich har taget over.

Det fik vi gjort rigtig godt i 3. periode og fik lette scoringer og samt fremskaffet en del turnovers. Vores pres gjorde dem trætte i løbet af 3. periode og vi blev båret frem af hjemmepublikummet som var en 6. mand for os idag.

Næste kamp er på programmet mandag, men denne gang er Hørsholm værterne. Nordsjællænderne har i denne sæson formået at presse flere af topholdene på hjemmebane og endda vundet over Svendborg Rabbits, og dettet er især noget Lindberg lægger vægt på før den kommende kamp.

Jeg forventer at kampen på mandag bliver endnu en fysisk og hård kamp. Hørsholm spiller rigtig godt på hjemmebane og har blandt andet slået Svendborg på hjemmebane, så vi skal helt sikkert være klar fra start. Vinder vi reboundspillet og holder dem til et forsøg pr angreb vinder vi kampen.

Afslutter Christian Lindberg med at fortælle til Fullcourt.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.