fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Leonardo Carlino forlænger med Horsens IC

Horsens IC skriver onsdag aften, at man forlænger aftalen med Leonardo Carlino, så den også gælder for den kommende sæson.

Foto: MJ Horsens

Det regner med Horsens IC-forlængelser i disse dage.

Først var det Frederik Rungby efterfulgt af Liam Churchill, og onsdag aften har Horsens IC offentliggjort, at de også har forlænget med Leonardo Carlino.

Det oplyser De Gule på Facebook.

Derudover har klubben også hentet Marius Kirkholt Sørensen i Bakken Bears.

Carlino kom til Østjylland forud for sidste sæson efter en gennembrudssæson hos BMS Herlev, hvor han var holdets altoverskyggende stjerne, men hos Horsens fik han en lidt anden – og mindre – rolle.

Men det danske landsholdsemne tog rollen til sig og leverede en stærk debutsæson i Horsens.

Over 29 kampe i Basketligaen snittede Carlino flotte 11,9 point, 4,2 rebounds, 2,5 assists og 1,1 steals per kamp for Horsens. HIC måtte dog se sig besejret af Randers Cimbria i sidste sæsons bronzekamp.

Leonardo Carlino har udover Horsens og BMS Herlev også været forbi Svendborg Rabbits og Hørsholm 79ers i løbet af karrieren.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.